""
""

Klop veliča svog pulena: Spasao je naše živote!

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.01.17. | 10:40

Mladi nemački čuvar mreže Loris Karijus najzaslužniji što su Redsi sačuvali šanse za plasman u finale Liga kupa Engleske

Liverpul je poražen u prvom meču polufinala Liga kupa Engleske od Sautemptona na Sent Merisu (1:0), pa će za dve nedelje imati prilično težak zadatak da eliminiše Svece i kupi kartu za Vembli.

Izabrane vesti

Jirgen Klop posle utakmice sasvim sigurno nije bio zadovoljan bledom igrom svog tima, ali je imao reči hvale za mladog nemačkog čuvara mreže Lorisa Karijusa, kojeg je letos doveo iz Majnca.

Karijus (23) po njemu je najzaslužniji što Redsi još uvek imaju šanse da se plasiraju u veliko finale.

"Posle primljenog gola naše reakcija nije bila dobra, nismo bili dovoljno kompaktni. Karijus je spasavao naše živote. Ovo je bila zaslužena pobeda Sautemptona, ali samo prvo poluvreme u ovoj rundi takmičenja. Protraćili smo dosadašnje vreme, možemo mnogo bolje od ovoga. Oni su imali nekoliko otvorenih prilika, Loris je morao da nas spasava. Morali smo da budemo sigurniji u predaji lopte. Ipak, i dalje je sve moguće, nismo bili dobri ovih 90 minuta, ali možemo stvari da učinomo mnogo boljim. Niko ne treba da misli da je sve već odučeno", rekao je Klop.

Iako se očekivalo da će Liverpul bez Filipea Kutinja imati daleko više problema u Premijer ligi, nije bilo tako, ali povratak Brazilca svakako raduje nemačkog stratega. Posebno što sledi najveći engleski derbi sa zahuktalim Mančester junajtedom.
"Dobro je što se vratio. Odmah se moglo videti da je u pitanju igrač koji je od velikog značaja za svaki tim na svetu, a posebno za nas", jasan je bio Klop.

Derbi između Mančester junajteda i Liverpula na Old Trafordu igra se u nedelju od 17 časova, uz direktan prenos na Sportklubu 1.

(FOTO: Action images)


tagovi

EngleskaEvropaLiverpulLoris KarijusPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara