"Klop"
"Klop"

Klop ljut na sudije: Pogba je trebalo da dobije žuti, povredio je Piščeka i ostavio nas bez alternative

Vreme čitanja: 1min | uto. 24.02.15. | 23:57

"Primili smo dva laka komada, a to je uvek problem ako se to tek tako dozvoli", kaže trener Dotmunda

KlopTrener Dortmunda Jirgen Klop poručio je da je Juventus zasluženo dobio “prvo poluvreme”, ali dodao je da je i dalje sve otvoreno u revanšu. Klop nije krio ljutnju zbog toga što sudija nije kaznio Pola Pogbu zbog starta nad Lukašom Piščekom, koji je morao da napusti teren zbog povrede.
“Neke sudijske odluke su me iritirale. Pogba je trebao da dobije žuti karton. Sada nemamo alternative za poziciju desnog beka, tako da ćemo morati da napravimo neke izmene”, rekao je Klop.

Klop smatra da su Milioneri igrali bolje od Stare dame u prvom poluvremenu i da su se tada držali dogovora iz svlačionice.
“Naš plan je bio da ih pritisnemo kada imaju loptu u svojim nogama, pre svega Kjelini i Bonući, što nam je i donelo pogodak. S druge strane, primili smo dva laka komada, a to je uvek problem ako se to tek tako dozvoli".

Izabrane vesti

Trener Dortmunda veruje da je revanšu sve moguće.
"Mislim da možemo da budemo jaki kod kuće. I da se ovaj meč završio nerešenim rezultatom, opet bismo morali da pobedimo. Kada igrate dve utakmice protiv Juventusa normalno je da jednu izgubite sa jednim golom razlike. Gledaćamo to da ispravimo u revanšu”, poručio je Klop.

(FOTO: Action images) 


tagovi

Pol PogbaLukaš PiščekLiga šampionaJuventusJirgen KlopItalijaEvropaBorusija Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara