""
""

Klop rešio pitanje levog beka! Jeftino...

Vreme čitanja: 1min | sub. 15.07.17. | 16:01

Stiže i treće pojačanje

Liverpul je prvo oborio klupski rekord dovođenjem Mohameda Salaha. Potom je doiveo i Dominika Solankea iz Čelsija, sada je dogovorio i dolazak trećeg pojačanja...

Izabrane vesti

Kako javljaju ostrvski mediji, u naredenim danima će opremu Redsa zadužiti EndrjuEndiRobertson iz Hal Sitija. Možda i najbolji igrač Tigrova u prošloj sezone i jedan od igrača koji su bili najprijatnije iznenađenje sezone. Nije pomogao Halu da se spasi ispadanja, ali je sebi podigao cenu.

Zimus je Robertson bio na korak od selidbe u Barnli, sve je bilo dogovoreno, ali je Hal Siti stopirao posao u poslednjem trenutku. Na Robertsonovu sreću jer sada verovatno ne bi bio i situaciji da pojača Liverpul.

Dva kluba su postigla načelan dogovor oko transfera koji bi trebalo da iznosi 9.000.000 evra. Jedino još treba da se razmotri Halov zahtev da u transfer bude uključen i mlado Liverpulovo krilo Rajan Kent. Hal ga želi na pozajmicu, čeka se amin Jirgena Klopa.

Robertson bi trebalo da bude dugoročno rešenje za Liverpul na poziciji levog beka gde je razočarao Alberto Moreno, pa je Klop kao prinudno rešenje morao da koristi Džejmsa Milnera.

(FOTO: Action images)


tagovi

EngleskaHal sitiLiverpulPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara