""
""

Klopove muke oko štopera, sprema se tandem Vermalen - Subotić?!

Vreme čitanja: 2min | čet. 28.04.16. | 12:10

Opet se greje priča o dolasku Srbina iz Borusije Dortmund, a bomba stiže iz Katalonije

Liverpul je jedan od klubova od kojeg se mnogo očekuje u narednom prelaznom roku. Moguće je da će Jirgen Klop narednog leta zameniti polovinu startne postave novajlijama, menjaće se igrači u svim linijama tima, a izvesno je da ga najviše posla očekuje oko defanzivne linije.

Izabrane vesti

Klop će sigurno dovesti levog beka, već je kaparisao štopera Žoela Matipa, ali se očekuje još sigurno jedno, a vrlo verovatno i dva pojačanja na štoperskim pozicijama. Nemac polaže velike nade u Matipa i Kamerunac bi trebalo da zaigra u startnoj postavi, ali to je jedini siguran centralni bek za sledeću sezonu. Martin Škrtel i Kolo Ture skoro sigurno odlaze sa Enfilda na kraju sezone, a ističe i pozajmica Stiivena Kolkera. To Klopa ostavlja sa dvojicom štopera i Matipom kao trećim. Planirao je da Mamadu Sako bude prvi izbor uz Matipa, da Lovren bude u rotaciji, ali je sada neizvesno šta će se dešavati sa Sakoom posle doping afere i kada će moći da se vrati na teren.

Zato će umesto jednog morati da na pijaci traži dvojicu novih centralnih bekova i zato stižu vesti iz Nemačke i Španije o Klopovim metama. Lokalna štampa u Rurskoj oblasti danas opet podgrejava priču oko selidbe Nevena Subotića na Enfild. Bez obzira na zdravstveno stanje srpskog štoper, Klop nije odustao i želi da opet sarađuje sa omiljenim đakom iz Majnca i Dortmunda. Subotiću nema neku svetlu perspektivu na Vestfalenu i Klopov poziv bi mogao da bude ruka spasa.
„Srećan sam u Dortmundu, ali želim da igram i provodim više vremena na terenu. Ako to ovde nije moguće, onda ću razmisliti o tome gde je moguće“, rekao je Subotić.

I dok Subotićev dolazak ne bi bio iznenađenje jer se dugo vremena najavljuje, prava bomba od vesti stiže iz Katalonije. Lokalni Sport tvrdi da Liverpul hoće Tomasa Vermalena! Nekadašnji kapiten Arsenala je na listi za odstrel na Kamp Nou i jedva čekaju da mu vide leđa, pošto nije ispunio očekivanja i više vremena je proveo po bolnicama oporavljujući se od povreda nego na treninzima. Barsa sigurno neće moći da izvuče 19.000.000 evra koje je uložila u Belgijanca, ali bi bila zadovoljna i ako Redsi ponude 10.000.000 evra.

(FOTO: Action images)


tagovi

Tomas VermalenŠpanijaPrimeraPremijer ligaNeven SubotićNemackaLiverpulJirgen KlopEvropaEngleskaBorusija Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara