"Ćićarito i Guarin"
"Ćićarito i Guarin"

Ko bi bolje prošao – Ćićarito u Interu, Guarin u Junajtedu?

Vreme čitanja: 2min | pet. 13.12.13. | 12:11

Zanimljiva trampa na pomolu. Ali, pita se i Totenhem

Ćićarito i GuarinOstrvska štampa već je najavila totalnu rekonstrukciju Mančester junajteda, a prema svim očekivanjima najviše promena trebalo bi da istrpi vezni red, do sada potpuno neubedljiv. Jasno, Dejvid Mojes i njegovi saradnici već su krenuli u potragu za pojačanjima, a kako saznaje britanski Telegraf, koji ne spada u žutu štampu, možda su ga i pronašli u Milanu.

Naime, Interov Fredi Guarin zapao je za oko skautima Crvenih đavola.

Izabrane vesti

Međutim, uprava engleskog giganta, poučena Mojesovim rasipanjem kod kupovine Maruanea Felainija, ovaj put bi izbegla toliki trošak što su na Đuzepe Meaci rešili da iskoriste. Zato je predlažena trampa – Guarin za Havijera Ernandesa Ćićarita (verovatno uz doplatu Engleza), koji na Old Trafordu već predugo u drugom planu.

Meksikanac je ove sezone samo tri puta bio u startnoj postavi Junajteda u Premijer ligi, ukupno je odigrao 13 utakmica u svim takmičenjima i postigao četiri gola. Logično – nezadovoljan je što je indirektno i potvrdio kada je prošlog meseca retvitovao vest Skaj Sporta da mu se ide iz Mančestera.

Guarin, pak, nema problema sa minutažom. Štaviše, za njegove usluge je zainteresovan i Totenhem, uprkos ceni koja se prema različitim izvorima kreće u opsegu od 10 do 15 miliona funti.

Interovi direktori Marko Branka i Pjero Ausilio, kao i Guarinov menadžer Marselo Ferejra navodno su u četvrtak već boravili u Londonu. Ali, ne samo zbog razgovora sa čelnicima Totenhema, već i sa predstavnicima Junajteda.

Povoljna okolnost za transfer je što Inter nije igrao u Evropi ove sezone, pa bi Guarin mogao da na proleće nastupi i na međunarodnoj sceni.

Pitanje je samo – ko će ispuniti zahteve Neroazura? Ako to bude Mančester biće vrlo zanimljivo videti ko će bolji proći – Junajted ili Inter?

(FOTO: Action Images)


tagovi

EngleskaEvropaFredi GuarinHavijer Ćićarito ErnandezInterItalijaPremijer ligaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara