Ko će da bude rezervni golman Zvezde?

Vreme čitanja: 2min | uto. 08.05.18. | 18:20

Aleksandar Stanković na pol poziciji

U senci potrage za kvalitetnim napadačem i plejmejkerom odgovorni iz Ljutice Bogdana moraju da razmišljaju i o drugim pozicijama uoči letnjeg prelaznog roka. Pa i o novom golmanu. Navijači Crvene zvezde ne treba da brinu. Bar takve najave stižu sa najvećeg srpskog stadiona.

Iskusni Milan Borjan, jedan od junaka šampionske sezone, trebalo bi da i u evropskim kvalifikacijama stoji na golu novog šampiona. Njegovo prisustvo je od vitalnog značaja za kompletan tim, što se najbolje videlo i ovosezonskim evropskim okršajima.

Izabrane vesti

Međutim, Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela će morati da krenu u potragu za još jednim golmanom. Alternativama Milana Borjana, Nemanji Supiću i Damiru Kahrimanu ugovorne obaveze sa klubom sa Marakane ističu juna ove godine. Sigurno je da Zvezda neće ponoduti produžetak saradnje Kahrimanu koji je ove sezone odradio četiri meča.

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Nemanja Supić je dva puta čuvao gol Zvezde u prvenstvu. Međutim, imao je značajniju ulogu od Kahrimana. Često je bio na klupi...

U slučaju da Zvezda i njemu ne ponudi nastavak saradnje, jasno je da će se u Ljutice Bogdana vratiti Aleksandar Stanković. Reč je o mladom čuvaru mreže (1998.godište) koji već dve sezone brani za Grafičar. On je odradio nekoliko priprema sa prvim timom i odavno je projektovan kao budućnost kluba. Stekao je iskustvo u srpskoligaškoj konkurenciji...

Možda je sazrelo vreme da Stanković dobije šansu i pokuša da ukrade koji minjut Milanu Borjanu. Posebno, što crveno-bele u prvom delu naredne sezone (a možda i duže) čekaju evropska iskušenja.

Kako bilo, još jedna tema za razmišljanje čelnika Crvene zvezde.


tagovi

Aleksandar Stanković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara