""
""

Ko je to namestio žreb Lige šampiona?! Parovi bili poznati još juče? (FOTO i ANKETA)

Vreme čitanja: 1min | pon. 16.12.13. | 16:18

Da li će ovi tvitovi ponovo pokrenuti lavinu komentara na račun UEFA i Mišela Platinija...?

Žreb osmine finala Lige šampiona doneo nam je pregršt izuzetnih okršaja u kojima ćemo sigurno uživati. Tu se, pre svih, izdvajaju dueli Bajerna i Arsenala, ali i Mančester Sitija i Barselone. Pored toga, sigurni smo da će i u ostalim duelima sve prštati od vrhunske zabave i spektakularnog fudbala.

Ipak, Tviter nalog @uefacorruption doneo nam je jednu izuzetno neverovatnu vest zbog koje smo morali da se zapitamo - Da li je žreb namešten?!

Izabrane vesti

Naime, spisak parova koji imate priliku da vidite nije nikakvo čudo. Jer, to i jesu parovi za drugu rundu. Međutim, ono što je zaista neverovatno jeste da su parovi objavljeni dan pre nego što je održan zvaničan žreb u Nionu! I što je najčudnije u svemu, svi parovi su tačni!

Ne želimo ništa sa sigurnošću da tvrdimo, jer u vremenu moderne tehnologije verovatno postoji mogućnost da se "našteluje" Tviter tako da ispadne kao da je nešto objavljeno ranije, a ubačeno je, na primer, nakon žreba...

Ipak, jasno je i da će ovi tvitovi pokrenuti lavinu raznoraznih komentara na račun UEFA i predsednika tog tela, Mišela Platinija o mogućim nameštanjima u evropskom fudbalu i izazvati veliki skandal...

Konačnu presudu i ocenu ovog događaja ostavljamo vama, pa vas zato pitamo - Da li mislite da je žreb osmine finala Lige šampiona namešten?

(FOTO: Screenshot Via Twitter)


tagovi

EvropaLiga šampionanameštanježreb Liga šampiona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara