"Stiven Džerard"
"Stiven Džerard"

Ko je ukrao trofeje Stivenu Džerardu?

Vreme čitanja: 2min | pon. 23.11.15. | 15:02

Legendarni kapiten Liverpula veruje da je mogao da bude šampion sa Crvenima da Roman Abramovič i šeik Mansur nisu kupili klubove

Stiven Džerard

Legendarni kapiten Liverpula Stiven Džerard uveren je da bi više puta osvojio šampionsku titulu sa Crvenima da prebogate gazde Roman Abramovič i šeik Mansur nisu kupili Čelsi, odnosno Mančester Siti. 

Izabrane vesti

Karijeru nekadašnjeg reprezentativca Engleske na Enfildu koja je trajala 17 godina i u kojoj je osovjio samo Ligu šampiona, UEFA kup i dva FA Kupa, obeležila je bezuspešna jurnjava za trofejom šampiona koji Liverpul čeka još od 1990. godine.

Džerard je prilikom predstavljanja svoje nove knjige iskreno govorio o karijeri.
“Ne žalim zbog odluka koje sam doneo tokom karijere. Srećan sam što sam uvek ostao u Livepulu. Bio sam kapiten kluba koji volim i taj klub mi znači više od bilo kog drugog na svetu. Naravno, voleo bih da imam u kući medalju posvećenu šampionu Premijer lige i to bi se sigurno desilo da sam menjao klubove, ali činjenica je i da mi takva titula ne bi značila, kao svi drugi trofeji koje sam osovjio sa Livepulom”, objasnio je Džerard.

Proslavljeni vezista Crvenih upro je prstom i u biznismene na čelu velikih rivala.
“Nisam ih doživljavao kao velike rivale, jer je Liverpul po rejtingu i istoriji mnogo iznad njih, ali da ova dvojica nisu kupili Čelsi i Siti imao bih sigurno bar tri titule šampiona Engleske u vitrinama. Ljudi koji kupuju klubove dobijaju preveliku moć u odnosu na ostatak lige. Finansijski ne možemo da se nosimo s njima. Teško je boriti se sa Junajtedom, Sitijem i Čelsijem, klubovima koji svaki dan jačaju, ali imamo dobar tim i menadžera koji ulivaju samopouzdanje da je Livepulu mesto među četiri najbolja kluba u Engleskoj”, zaključio je Stiven Džerard.   

MOZZART pratite i na Vajberu!

(FOTO: Action Images)


tagovi

Stiven DžerardŠeik MansurRoman AbramovičPremijer ligaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara