"Traži ga pola Evrope - Brel Embolo"
"Traži ga pola Evrope - Brel Embolo"

Kockar Van Gal spreman za novi veliki ulog! Minimalna suma - 30.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | pon. 30.11.15. | 11:36

Bazel bi mogao da napravi ubedljivo najveći posao u klupskoj istoriji...

Traži ga pola Evrope - Brel Embolo

Sećanje na najveću kocku u istoriji Mančester junajteda i dalje ne jenjava. Tek tri meseca prošla su od dana kada je Luj van Gal razbio kasu i potpuno neočekivano isplatio Monaku čak 50.000.000 evra (u klauzulama još dodatnih 30.000.000) za talentovanog, ali nedovoljno afirmisanog Antonija Marsijala. Po mnogima panična kupovina u poslednjem trenutku ispostavila se kao vrlo dobra kupovina, a samo četiri nedelje pre početka zimskog prelaznog roka Van Gal je, u stilu starih kockara, spreman za novi veliki ulog. Ovog puta meta je Bazelov biser - Brel Embolo

Izabrane vesti

Momak koji je slast igara u seniorskom pogonu osetio tek marta 2014. godine za nešto više od godinu i po dana naterao je najveće evropske klubove da ga dobro zapamte. Na ukupno 67 utakmica u svim takmičenjima Embolo je ubeležio 26 golova i 18 asistencija, a ugledni britanski Telegraf navodi da je Van Gal lično poslao Junajtedove skaute kako bi ispratili igru švajcarskog reprezentativca u susretu sa Fjorentinom u Ligi Evrope. 

Ipak, nije samo Junajted taj koji je ozbiljno zagrizao za Embola. Torinski list Tutosport otkriva da Stara dama motri na jednog od najtalentovanijih tinejdžera današnjice već nedeljama unazad, te da se priprema za sastanak sa upravom švajcarskog prvaka. 

Kako interesovanje za novu zlatnu koku evropskog fudbala raste iz dana u dan, Bazel bi mogao ozbiljno da se opari i napravi najveći posao u klupskoj istoriji. Evropski mediji šuškaju da Embola gledaju i Arsenal i Barselona, a Bazel je odmah poručio svim zainteresovanim stranama - nemojte da se pojavljujete bez minimum 30.000.000 evra. 

Čisto poređenja radi, Bazelova dosadašnja rekordna prodaja iznosi 16.500.000 evra, koliko je Čelsi izdvojio za Mohameda Salaha u januaru prošle godine. 

Embolo je ove sezone mrežu zatresao ukupno 12 puta, a za švajcarsku reprezentaciju odigrao je već sedam utakmica. 

Bez sumnje - već imamo potencijalnu bombu prelaznog roka. 

MOZZART pratite i na Vajberu!

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016Serija APremijer ligaJuventusEvropaEngleskaBrel Embolo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara