"Filip Kasalica i Luka Milunović na treningu"
"Filip Kasalica i Luka Milunović na treningu"

Kod Matijevića po nogu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 10.02.13. | 12:06

Šala šalu stiže na treninzima Crvene zvezde

Filip Kasalica i Luka Milunović na treninguDan pauze posle dve uzastopne utakmice Crvene zvezde i nastavka trijumfalne serije u Beleku svakako će prijati ekipi što se videlo već na lakšem jutrošnjem treningu koji su igrači odradili podeljeni u dve grupe.

Oni koji su igrali protiv Rida ranije su otišli u hotel Kalista, već posle istezanja, dok je druga grupa ostala da na skraćenom terenu odigra koju partiju. Prethodno su uvežbavani i centaršutevi kada je zabeležena i verovatno najduhovotija doskočica.

Izabrane vesti

Filip Kasalica, koji je zbog infekcije oka pauzirao protekla dva dana, nije lepo zahvatio loptu, pa su odmah krenule i “prozivke“ saigrača.
U mesaru Matijević po nogu“, pecnuo je imenjaka Filip Mladenović, ali je ovaj prvi to primio bez ljutnje.


“Prihvatam šalu na svoj račun, tako nam je svima lakše da prebrodimo ovaj težak period ovde, jer ćemo ukupno u Beleku provesti 33 dana. Zezaju me i da sam novi igrač u ekipi, pošto sam prvo odsustvovao zbog tetive, pa sada zbog oka koje mi je dva dana neprestano suzilo. Ali dobro. Tako je bilo i prošle zime, a svi znaju da sam posle postigao neke važne golove (jedan i protiv Partizana, prim.aut)", odgovorio je popularni Kas.

Raspoložen je bio i Kadu, koji je prvi put još od avgusta prole sezone protiv Lokomotive odigrao svih 90 minuta, a sjajno partiju krunisao je i golom.
“Zadovoljan sam, jer baš dugo nisam igrao celu utakmicu, ali daleko sam još od top forme. Moram mnogo da radim kako bih do početka prvenstva bio pravi i mogao da pomognem ekipi", prokomentarisao je Brazilac.

Ekipa će imati slobodno popodne, a za sutra je zakazana šesta provera protiv sigurno najjačeg rivala do sada – Slovana iz Bratislave. Meč će početi u 16 sati po lokalnom, 15 po srednjo-evropskom vremenu, a tekstualni prenos ćete moći da pratiti uživo samo na MOZZART Sportu.

Piše: Dejan Stanković


tagovi

Antalija 2013FK Crvena zvezdaFilip KasalicaFilip MladenovićSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara