""
""

Koga sanja Bakari – Siti ili Čelsi?

Vreme čitanja: 1min | sre. 07.05.14. | 13:05

Francuz definitivno napušta Arsenal i razmatra unosnije ponude Građana i Plavaca, ali ga zovu i Liverpul i PSŽ

Desni bek Arsenala Bakari Sanja (31) najverovatnije će odbiti ponudu kluba za novi ugovor i očekuje se da karijeru nastavi u Mančester Sitiju ili Čelsiju, prenosi Dejli mejl.

Francuski reprezentativac, prema navodima lista, nije zadovoljan što mu je Arsenal ponudio „samo“ 80.000 funti nedeljno. Prema istom izvoru, ima ponude od Građana i Plavaca koji žele da mu daju 100.000 funti. Navodno, za Sanju se interesuju i Liverpul i Pari Sen Žermen, ali su trenutno u trci za francuskog reprezentativca iza konkurenata.

Izabrane vesti

Prema sadašnjem ugovoru koji ističe na leto, Sanja u Arsenalu zarađuje 75.000 funti nedeljno, a Tobdžije su bile voljne da produže saradnju za bar još dve godine.

Trenutno najplaćeniji igrač u Arsenalu je nemački vezista Mesut Ozil, zarađuje 130.000 funti nedeljno.

Ukoliko Sanja pređe u Siti krenuće stopama Samira Nasrija i Gaela Klišija. Ako se, pak, odluči za Čelsi, što bi sigurno više zabolelo pristalice Arsenala jer se radi o gradskom rivalu, ponoviće postupak Ešlija Kola.

Sanja je u Arsenal došao u leto 2007. godine iz francuskog Oksera, a za Tobdžije je odigrao 279 mečeva i dao pet golova.

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaEngleskaPremijer ligaBakari SanjaArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara