""
""

Kokeza za Blic: Nemam pojma ko je Gašić!

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.01.14. | 21:29

Potpredsednik Zvezde zadužen za sportska pitanja ne zna ništa o novom fudbaleru na treninzima crveno-belih

Pojavljivanje anonimnog Milana Gašića na prozivci Crvene zvezde je opet vratilo Cvrenu zvezdu u centar pažnje. I opet je od svega ispala afera. Čak i kada je situacija u Zvezdi smiri, neko od njenih čelnika dobije genijalnu ideju kao što je ova sa Gašićem kako da opet uzburka javnost.

Izabrane vesti

Anonimni nižerazredni fudbaler čiji otac je jedan od najuticajnijih političara u Srbiji i potpredsednik najjače stranke u zemlje je zasenio sva dešavanja u Zvezdi u ovom prelaznom roku. S obzirom na stranačku pripadnost, mnogi su u prvi mah ovaj potez pripisali partijskom saborcu Gašićevog oca, Slaviši Kokezi, ali Zvezdin čelnik to oštro demantuje.

U izjavi za Blic, potpredsednik Crvene zvezde zadužen za sportska pitanja kaže da nema ništa sa dolaskom Gašića i da je za dotičnog fudbalera sada čuo prvi put u životu.
„Vratio sam se u subotu u zemlju posle odmora, i saznao sam iz medija da se na prozivci na početku priprema fudbalera Crvene zvezde pojavio Milan Gašić. Želim jasno da istaknem da sam danas prvi put čuo za ovog igrača i da sa njegovim dolaskom na probu nemam nikakve veze. Tražiću da u ponedeljak o ovom slučaju raspravlja Upravni odbor. Zvezdaška javnost i mediji treba da znaju sve detalje“, rekao je Kokeza za Blic.

S obzirom da bi sportski sektor trebalo da predstavlja Kokezin resor, ostaje dilema ko to dovodi igrače na Marakanu i kakve kriterijume je potrebno ispuniti da bi neko mogao da se tek tako pojavi i trenira sa fudbalerima jednog od dva najveća srpska kluba. 

(FOTO: MN Press, Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaBratislav GašićSuperligaSrbijaSlaviša Kokezamilan gašić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara