"Slaviša Kokeza"
"Slaviša Kokeza"

Kokeza za MOZZART Sport: Milunović je tražio da mu garantujemo minutažu

Vreme čitanja: 2min | čet. 03.04.14. | 10:57

Potpredsednik Crvene zvezde objasnio je u izjavi za naš portal gde je nastao problem u pregovorima s mladim fudbalerom

Slaviša Kokeza

Saradnja Crvene zvezde i Luke Milunovića koja je počela bajkovito tako što je mladi napadač već na početku karijere u crveno-belom dresu zatresao mrežu Partizana završiće se, po svemu sudeći, prilično ružno.

Izabrane vesti

Milunović je, naime, odstranjen iz prvog tima jer nije želeo da se pismeno obaveže na to da neće tužiti klub zbog neizmirenih obaveza, pa je logično da 21-godišnji fudbaler razmišlja o skorom odlasku s Marakane.

Dosad se niko iz kluba zvanično nije oglasio povodom ovog slučaja, a potpredsednik crveno-belih Slaviša Kokeza u izjavi za MOZZART Sport objašnjava gde je nastao problem...
"Kada govorimo o smanjenju ugovora igračima, želim da kažem da smo u klubu tokom zimske pauze doneli dve odluke. Prvu, da potpredsednik Ivica Tončev i ja obavimo razgovore sa svim igračima kako bi pristali na smanjenje ugovora u skladu s finanansijskim mogućnostima kluba. Rezultat tih razgovora je veoma pozitivan i neki igrači su već potpisali anekse o smanjenju ugovora. I druga odluka je da s igračima potpišemo aneks ugovora kojim bi bilo rešeno izmirenje dela zaostalih obaveza prema njima, a zbog čega bi se oni obavezali da neće tužiti klub zbog zaostalih obaveza do kraja sezone. Svi igrači su pristali na ovo osim Luke Milunovića", kaže Kokeza.

Dobar deo javnosti misli da ste se ogrešili o tog momka.
"Predsednik Džajić i ja smo više puta razgovarali s Lukom, ali dogovor nismo postigli. Problem je bio u tome što je Milunović smatrao da treba da mu garantujemo sigurnu minutažu u Zvezdi, a to nije moguće. Ko će igrati i koliko odlučuje samo trener Stojanović, i niko ne može da ima bilo kakvu garanciju minutaže, kako god se zvao."

Primetno je da se niko iz kluba nije oglasio u povodom toga, kao ni recimo kada su razbijana stakla na automobilima igrača (Džajić je to uradio tek posle tri dana). Zbog čega se u takvim situacijama ne postupa transparentno i pred javnost ne iznese stav kluba?
"Slažem se sa vama da je klub trebalo da se oglasi u nekim situacijama. Međutim, iza toga ne stoji neka namera, već možda nesnalaženje ili želja da se ne doliva ulje na vatru u nekim neprijatnim situacijama", istakao je Kokeza.

Inače, Slaviša Kokeza dao je opširan intervju magazinu MOZZART Sport u kojem je govorio o optužbama rivala da crveno-beli moraju da osvoje Superligu po političkoj direktivi Aleksandra Vučića, svojoj viziji za narednih pet godina, revizijama ugovora, rekonstrukciji Marakane, izgradnji sportskog centra i drugim aktuelnim temama...

Novi broj MOZZART Sport možete pronaći od petka 4. aprila u svim MOZZART kladionicama po ceni od 50 dinara.

(Foto: STAR SPORT)


tagovi

SuperligaSrbijaSlaviša KokezaLuka MilunovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara