Kolarov je ultimativni profesionalac, ne visi po društvenim mrežama i ne izlazi da se napija

Vreme čitanja: 2min | čet. 14.02.19. | 10:56

I prvi čovek Rome Džejms Paota brani kapitena Srbije

Kapiten Danijele De Rosi rekao je da će uvek pre izabrati profesionalca kakav je Aleksandar Kolarov ispred fudbalera koji ljube grb i kunu se u ljubav prema kluba, a zatim zakukaju i na najsitiniju povredu. Navijači se nisu smilovali. Kolarov se potom i sam poklonio pred južnom tribinom rimskog Olimpika. Zvižduci su samo postali još glasniji. Predsednik Rome Džejms Palota nije imao izbora, mo rao je i on da priskoči u pomoć i pokuša da kapitena Srbije zaštiti od napada ultrasa sa takozvane“kurve sud“.
Za mene ne nema sumnje da je on ultimativni profesionalac“, počeo je Palota u radijskom intervjuu za Sirijus XM.

Podpitanja nije bilo potrebno postavljati.
Svaki dan je prvi na treningu, uglavnom poslednji koji odlazi. On je prosto čvrst fudbaler! Ne visi po društvenim mrežama, ne izlazi da se napija, samo naporno trenira“.

Izabrane vesti

Dobro, nekad i pogreši...
Svi grešimo. I samo se nadam da navijači shvataju da je momke poput njega teško naći, potrebna su nam 22 takva u timu. Momci koji izađu i oderu zadnjice. Ne kukaju, ne žale se ni kad su povređeni, samo hoće da izađu i igraju“, produžio je Palota, a ovu poslednju rečenicu mnogi su shvatili kao kritiku upućenu ka Radži Najngolanu, koji je sve do prošlog leta nervirao upravu Vučice da bi se po njegovom prelasku u Inter i potvdilo da “klabing“, piće, cigare i fudbal jednostavno ne idu zajedno, bar ne u tim godinama.

Za razliku od imidža koji ga prati u Srbiji – pa nek je i neopravdan – Kolarova u inostranstvu nisu pratile priče da voli da se previše provodi. Poslednjih sezona je štaviše jedan od igrača koje najviše hvale na profesionalnom pristupu. Samo što izgleda još nije naučio da ne treba da ulazi u rasprave sa navijačima. Nisu oni baš poznati po diplomatskim karakteristikama.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Aleksandar KolarovZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara