""
""

Kolumbija ostaje samo san! Kardinal i Brito presudili hrabrim Orlovima

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.04.16. | 21:58

Dušan Ristić postigao je važan gol, ali je Portugalija na kraju slavila rezultatom 2:1

U Kolumbiju ide - Portugalija! Futsal reprezentacija Srbije izgubila je i drugi okršaj baraža za Svetsko prvenstvo, a baš kao i u Beogradu nedavno rezultat je bio 2:1 u korist jedne od najboljih evropskih selekcija. Ukupno - 4:2 u dvomeču. 

Izabrane vesti

Pružili su izabranici selektora Ace Kovačevića sve što su mogli. Na teren su izašli sa željom da se bore za svoju kartu za Južnu Ameriku, ali ispred sebe imali su prave mađioničare ove igre i ekipu koja je dominirala gotovo celim tokom meča. Uprkos tome što je primio dva pogotka, srpski golman Miodrag Aksentijević ispred svog gola postavio je bedem koji su Kardinal i Tijago Brito jedva probili. 

Prvi gol za Portugaliju stigao je posle prave školske akcije koju je Kardinal rešio i zatresao nebranjenu mrežu. Aksentijević je samo na trenutak istrčao sa leve strane kako bi zatvorio ugao protivniku, ali nije računao da će Kardinal biti usamljen na drugoj strani. 

Tek što je slavlje Portugalaca završeno Darko Ristić uneo je u 26. minutu meča tračak nade u srpske redove posle kontranapada i fantastične reakcije, pošto je golmana savladao tako što mu je protnuo loptu kroz noge. 

Ipak, tada je ofanziva domaćeg sastava postala još jača. I vrlo brzo, tačnije posle samo šest minuta Tijago Brito postavio je konačni rezultat. Imala je Portugalija priliku da stigne do ubedljivije pobede, ali je Aksentijević dobro reagovao u dva navrata, da bi potom i odbranio penal Kardinalu.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Tijago Britoreprezentativni fudbalreprezentacija Srbije u futsaluKardinalfutsalDarko RistićBaraž za SP u futsalu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara