""
""

Kompletiranje redova u Humskoj: Gogua spreman već za Radnik, Everton putuje u Ivanjicu, motore pali i Ostojić

Vreme čitanja: 2min | uto. 29.03.16. | 09:45

Trojica prvotimaca uskoro na raspolaganju Ivanu Tomiću

Partizan je drastično popravio formu u prolećnom delu sezone, što je ekipa Ivana Tomića na najbolji način pokazala u derbiju protiv Čukaričkog na Banovom brdu, a crno-beli će uskoro biti jači za još tri prvotimca. Prema pisanju Sportskog žurnala, Sedrik Gogua bi mogao da pojača zadnju liniju Partizana već u subotu protiv Radnika iz Surdulice, Everton Luiz bi trebalo da putuje u Surdulicu naredne srede, dok će Miloš Ostojić naredne nedelje dobiti zeleno svetlo za početak rada sa ekipom.

Štoper iz Obale Slonovače propustio je derbi sa Čukaričkim zbog bola u kolenu, ali je u međuvremenu jačao ligamente vežbajući u teretani kod Andreje Milutinovića, specijaliste za oporavak fudbalera u ovakvim situacijama. Gogua je od dolaska u crno-beli tabor odigrao pet utakmica i postigao gol u večitom derbiju protiv Crvene zvezde.

Izabrane vesti

Iako se očekivalo da će Everton pauzirati šest nedelja posle povrede mdeijalnog kolateralnog ligameta u utakmici sa Radničkim u Nišu, Brazilac bi već nakon četiri sedmice ponovo mogao na teren. Uporni defanzivni vezista u četvrtak će početi sa treninzima, pa bi ekipu Ivana Tomića mogao da pojača već u Ivanjici.

Na kraju rehabilitacije od preloma potkolenice u novembru prošle godine je i Miloš Ostojić. Štoper crno-belih uveliko vežba u Zemunelu pod nadzorom kondicionog trenera Miše Filipovića, a već naredne nedelje bi trebalo da se pridruži saigračima.

Partizan se pobedom na Banovom brdu probio na drugo mesto Superlige, a do početka plej-ofa ostale su mu još tri prvenstvene utakmice. Ukoliko ostanu na drugoj poziciji već 16. ili 17. aprila mogli bismo da gledamo treći večiti derbi u ovoj sezoni.

RASPORED CRNO-BELIH DO POČETKA PLEJ-OFA:

2. april: PARTIZAN - Radnik Surdulica

6. april: Javor - PARTIZAN

10. april: PARTIZAN - Mladost Lučani

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaSedrik GoguaFK PartizanMiloš OstojićEverton Luiz

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara