KONAČAN SPISAK SENEGALA: Mane, Kulibali, Keita, Sou!

Vreme čitanja: 1min | čet. 17.05.18. | 21:24

Sastav koji bi mnogima mogao da naudi

Ako negde tražite nagaznu minu za favorite, pronašli ste je ovde! Senegal ne samo da ima šta da traži u Rusiji, već smatramo da će se u konkurenciji Poljske, Kolumbije i Japana ozbiljno boriti za plasman u nokaut fazu takmičenja.

Aliu Sise vodi izuzetno snažan sastav u Rusiju, koji u svojim redovima ima nekoliko vrhunskih igrača, a svi ostali imaju već značajan staž u evropskim klubovima.

Izabrane vesti

Ovaj nacionalni tim predvode velike zvezde Sadio Mane iz Liverpula i Kalidu Kulibali iz Napolija, a tu je još nekoliko dobro poznatih imena široj fudbalskoj javnosti, kao što su Balde Keita, Musa Sou, Musa Konate, M'Baje Nijang…

Senegal je prilično lagano prošao kroz kvalifikacije, ostvarivši četiri pobede i šest remija u konkurenciji Burkine Faso, Zelenortskih Ostvra i Južne Afrike.

KONAČAN SPISAK SENEGALA

GOLMANI: Abdulaje Dijalo (Ren), Kadim N'Diaje (Horoja), Alfred Gomi (SPAL);

ODBRANA: Kalidu Kulibali (Napoli), Lamin Gasama (Alanja), Idrisa Gej (Everton), Šeik N'Doje (Birmingem), Kara Mbođi (Anderleht), Jusuf Sabali (Bordo), Salio Sis (Valensijan), Musa Vage (Eupen);

VEZNI RED: Badu N'Diaje (Stouk), Šeik Kojate (Vest Hem), Alfred N'Diaje (Vulverhempton), Salif Sane (Hanover);

NAPADAČI: Sadio Mane (Liverpul), Balde Keita (Monako), Ismaila Sar (Ren), Diafra Sako (Ren), Mousa Konate (Amijen), Mame Biram Dijuf (Stouk), Musa Sou (Bursa), M'Baje Nijang (Torino).

Foto: Action images


tagovi

Rusija2018Mundijal 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara