""
""

Konačno kraj sapunice: Sisoko je Pevac za 35.000.000 evra, Kuman pobesneo zbog bezobrazluka Francuza!

Vreme čitanja: 2min | sre. 31.08.16. | 23:59

Francuski fudbaler bio glavna zvezda poslednjeg dana prelaznog roka, a navijači Evertona neće mu oprostiti način na koji je odjavio klub s Gudisona

Kraj drame, bolje reći sapunice u Engleskoj! Sve se završilo dobro po Musu Sisoka i navijače Totenhema. Vezista Njukasla bio je centralna ličnost poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka u kojem je zamalo posvađao Totenhem i Everton.

Izabrane vesti

Svakako će navijači i funkcioneri kluba iz Liverpula imati razloga da budu ljuti na Francuza zbog ponašanja tokom dana.

Sisoko je sa Totenhemom u poslednjem satu prelaznog roka potpisao ugovor na pet godina, a Njukasl će na ime obeštećenja zaraditi 35.000.000 evra.

Tokom celog dana Sisoko je bio, prema informacijama britanskih medija, bliži odlasku u Everton. Klub sa Gudisona danas je čak poslao u London i privatni avion po francuskog fudbalera koji se tamo nalazio, ali se Sisoko nije pojavio na aerodromu.

Pored toga, francuski fudbaler se, kako navodi Skaj sports, nije javio na telefon kada ga je oko 19 sati zvao trener Evertona Ronald Kuman u pokušaju da ga ubedi da ipak dođe na Gudison.

Možda i najsrećniji u celoj priči mogu da budu čelnici Sisokovog doskorašenjeg kluba Njukasla, jer su ovog fudbalera u januaru 2013. godine doveli za skromna 2.000.000 evra iz Tuluza.

Svrake sa severa Engleske su prošle sezone ispale u Čempionšip, tako da im ova prodaje mnogo znači za budućnost i finansijsku stabilnost kluba.

Pre Sisoka, londonski Totenhem je u ovom prelaznom roku još doveo Vinsenta Jansena iz AZ Alkmara, Viktora Vanijamu iz Sautemptona, Žorža-Kevina Enkudua iz Marselja i Paua Lopeza iz Espanjola. 

 

 

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvertonEngleskaRonald KumanPremijer ligaMusa Sisokoletnji prelazni rok 2016Evropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara