"Fred slavi jedan od četiri gola "
"Fred slavi jedan od četiri gola "

Kopa Libertadores: Fredova četiri laka komada za preokret Mineira

Vreme čitanja: 1min | pet. 14.04.17. | 08:21

Nekadašnji centarfor Liona za 20 minuta zatrpao mrežu gostiju i sprečio veliko iznenađenje u Belo Horizonteu

Fred slavi jedan od četiri gola U  Južnoj Americi sinoć je odigrano četiri meča drugog kola ovosezonskog izdanja Kopa Libertadoresa.

U Grupi 1 Atletiko Nasional iz Kolumbije nije uspeo da iskoristi ništa od toga što je loptu u nogama imao čak 67 % utakmice sa Botafogom, pošto su Brazilci slavili sa 2:0 golovima Kamila i Giljerma.

Izabrane vesti

U meču Grupe 3 ekvadorski Emelek je na svom stadionu slavio minimalnim rezultatom nad Medeljinom čime je došao do prvih bodova u ovogodišnjem izdanju Kupa oslobodioca. Kolumbijska ekipa je ostala na dnu tabele bez poena. Prvo mesto u toj grupi zauzima najpoznatije ime, River Plata koja je sa 4:2 na svom Monumentalu bila bolja od peruanskog Melgara. Čak tri igrača postigla su po dva gola na meču, za domaći tim precizni su bili Injasio Fernandez i Sebastijan Drijusi, a za goste Emanuel Erera.

Atletiko Mineiro je u okviru Grupe 7 predvođen bivšim zvezdama evropskog fudbala slavio nad Sport Bojsima iz Bolivije sa 5:2. Prvi pogodak za brazilskog giganta dala je bivša zvezda Milana, Real Madrida i Mančester Sitija, Robinjo, a čak naredna četiri nekadašnji centarfor Olimpika iz Liona, Fred čime je sprečio iznenađenje pošto su gosti vodili sa 2:1 do 72. minuta. Tada je na scenu stupio nekadašnji centarfor Brazila i za 20 minuta razorio došljake iz Santa Kruza.

(foto: Action Images)


tagovi

ArgentinaAtletiko MineiroBolivijaBrazilFredJužna AmerikaKolumbijaKopa LibertadoresPeruRiver PlejtRobinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara