""
""

Koroman: Bio sam u teškom psihičkom stanju, a onda sam odlučio da budem trener!

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.05.15. | 17:33

„Zahtevan je posao, ali ja uživam, sve je drugačije nego kad si igrač“, poručio je trener kadeta Crvene zvezde

Posle završetka vrlo uspešne igračke karijere Ognjen Koroman je želeo da se odmori od fudbala. Nije vredelo. Osetio je da dušom i telom pripada najpopularnijem sportu, pa je prihvatio poziv čelnika Crvene zvezde da preuzme kadetsku selekciju tog kluba.

Nekada vihorno krilo za sada se vrlo solidno snalazi u novoj ulozi. Njegov tim je na početku Turnira Prijateljstva u Bjeljini lako izašao na kraj sa Veležom.
„Kada sam završio karijeru bio sam u jakom teškom psihičkom stanju. Zapao sam u težak period života. Znate, ceo život radite jednu stvar, budite se sa mislima o fudbalu, terenu... A onda – toga više nema! Godinu dana sam napravio pauzu, a potom se vratio. I to slučajno“, rekao je Koroman za zvanični sajt Turnira prijateljstva.

Izabrane vesti

Bivši reprezentativac Srbije tvrdi da uživa u novom poslu.

„Zahtevan je posao, ali ja uživam. Odrastao sam uz fudbal. Kada sam završio igračku karijeru mislio sam da se nikada neću vratiti. Ali eto-vratio sam se. Sve je drugačije nego kad si igrač. Kada ste trener Morate da vodite računa o 18 ili 20 fudbalera“.

Govorio je o situaciji u klubu. On je rekao da samo uplivom svežeg kapitala Crvena zvezda može da stane na noge.

„Znate, godinama je sve loše i svi smo nezadovoljni našim fudbalom. Onog trenutka kada dođe do privatizacije i finansijske stabilizacije, ne samo Zvezde i Partizana, nego sporta inače, sve će bolje da funkcioniše. Treba da se ugledamo na velike evropske klubove, jer nisu ljudi koji vode te klubove bolji od nas, stvar je samo u sistemu i finansijama. Nadam se da će u skorijoj budućnosti doći bolji dani za srpski fudbal i da će krenuti bolje“, dodao je Koroman.

Foto: Zvanični sajt Turnira prijateljstva


tagovi

SrbijaOgnjen KoromanEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara