""
""

Košarkaši Partizana: Prezadovoljni smo!

Vreme čitanja: 2min | čet. 05.12.13. | 23:54

Budiveljnik svakako igra dobro, ima dobre igrače, ali mi smo bili mnogo bolji večeras. Pred našim navijačima svakako možemo da budemo dominantni", rekao je Lovernj

Kapiten Partizana Dragan Milosavljević rekao je da je srećan zbog reakcije kompletnog tima posle poraza od Nantera i istakao da je ova pobeda bila potrebna timu.
"Igrali smo jako dobro od samog početka. Ekipa Budiveljnika je sigurno bila malo nervozna. Njima, kao i nama, ovo je bila kvalifikaciona utakmica za TOP 16, poslednja šansa i nada za plasman dalje. Čekaju nas dve izuzetno teške utakmice do kraja, ali mi ćemo dati sve od sebe. Naravno, mnogo će zavisiti i od rezultata koje napravi Nanter", rekao je kapiten Milosavljević.

Tarens Kinsi je još jednom pružio partiju na visokom nivou, što u odbrani , što u napadu.
"Prezadovoljan sam. Sve dok pobeđujemo biću zadovoljan. Moram da se posebno zahvalim publici, koja je bila u svojoj zoni. Mi smo igrali sjajno – odlično smo šutirali, igrali odbranu, skakali, napadali i nismo protivniku dozvolili mnogo poena iz tranzicije. Igrali smo mnogo bolje nego što smo igrali u Francuskoj, što se videlo na terenu".

Izabrane vesti

Žofri Lovernj je bio presrećan zbog pobede, ali je bio samokritičan, uprkos tome što je postigao 18 poena i upisao osam skokova.
"Nisam zadovoljan svojom igrom, jer želim svaki dan da budem još bolji. Ali imam tu čast da igram i radim ovde i imam šansu da napredujem konstantno. Iskreno, nebitno mi je da li ću postići 18 ili dva poena, važno mi je samo da pobedimo".

Partizan je odigrao jednu od najboljih partija ove sezone.
"Budiveljnik je vrlo dobra ekipa. Izgubili smo u Kijevu, ali smo igrali mnogo bolje sada nego tamo. Svi su bili bolje. Bolje smo čuvali Lavrinoviča, koji nas je ubio. Budiveljnik svakako igra dobro, ima dobre igrače, ali mi smo bili mnogo bolje večeras. Pred našim navijačima svakako možemo da budemo dominantni", zaključio je Lovernj.

(FOTO: Star Sport - Peđa Milosavljević)


tagovi

Dragan MilosavljevićEvroligaFK PartizanSrbijaTarens KinsiŽofri Lovernj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara