Kovač potvrdio: Potukla su se dvojica na treningu, ali neće biti kažnjeni

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.04.19. | 16:32

Trener Bajern priznao da su Levandovski i Koman vežbali i boks na treningu

Stigla je i potvrda iz Bajerna da su se Robert Levandovski i Kingsli Koman potukli na treningu. I to je direktno trener Niko Kovač rekao da su ova dvojica igrača razmenili udarce pesnicama, pre nego što su ih razdvojili Niklas Zule i Žerom Boateng.

Čudno je da varniči u Bajernu s obzirom na to da je tim ponovo prvi u Bundesligi, a ispadanje iz Lige šampiona je odavno u arhivi.
Izbila je tuča između te dvojice igrača koje su pomenuli mediji. Oni i ja smo razgovarali o svemu posle treninga i obojica su se izvinila zbog ispada i istakla da im je krivo zbog toga što se dogodilo“, rekao je Kovač.

Izabrane vesti

Kazni, zanimljivo, neće biti.
Niko nije kažnjen, jer su igrači odmah shvatili šta su uradili, a to je najvažnije. Ta priča je već završena i zaboravljena. Nećemo više govoriti na tu temu, uveliko smo fokusirani samo na narednu utakmicu“, poručio je Niko Kovač.

A, naredna Bajernova utakmica je u subotu protiv Fortune u Dizeldorfu. Bavarci imaju bod više od Dortmunda i sve pobede do kraja ih vode do titule. Svaki kiks bi mogao da ih skupo košta.

(FOTO: Reuters)

 


tagovi

Niko Kovač

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara