""
""

Kraj moćnog Zenita? Posle Hulka i Garaj bi da beži iz Sankt Peterburga

Vreme čitanja: 1min | sre. 29.06.16. | 09:45

Argentinac ima na stolu Interove i Čelsijeve ponude, a cena je 10.000.000 evra

Pre nekoliko dana posmatrali smo posrtanje ruskog reprezentativnog fudbala na Evropskom prvenstvu u Francuskoj gde Baćuške nisu prošle grupu, a izgleda da se ti neuspesi odražavaju i na tamošnje klubove koji slabe iz dana u dan. 

Izabrane vesti

Tako se Zenit iz Sankt Peterburga suočava sa popriličnim egzodusom najboljih fudbalera, a poslednji u nizu o čijem se odlasku uveliko piše je Argentinac Ezekijel Garaj (29). Prvi je nogu povukao trener Andre Vilas-Boas, zatim je juče Brazilac Hulk kompletirao milionski transfer u kineski Šangaj, dok se očekuje da isto posle Evropskog prvenstva uradi i Belgijanac Aksel Vicel koji bi da se preseli u Italiju.

I u slučaju iskusnog defanzivca rođenog u Rozariju, koji se svojevremeno oprobao čak i u Realu iz Madrida, spominje se da bi Italija mogla da mu bude sledeća destinacija, a Inter je označio Garaja kao primarnu metu u ovom prelaznom roku. Problem za ekipu sa „Đuzepe Meace“ je što Argentinca želi i novi trener Čelsija Antonio Konte, pa su, kako javlja poznati ekspert za transfere, novinar Đanluka Di Marcio, klubovi u ozbiljnom ratu za angažovanje Garaja.  

Prema navodima Di Marcija, reprezentativac Argentine nije skup, obeštećenje koje traži Zenit iznosi svega 10.000.000 evra, a trenutno veće šanse da ga angažuje ima Inter, koji je u poodmaklim pregovorima sa ruskim klubom, dok Plavci još uvek čekaju da Konte završi posao u Francuskoj i stigne u London.

(FOTO: Action Images)


tagovi

TransferiRusijaPremijer ligaletnji prelazni rok 2016Ezekijel Garaj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara