Kralju mandat još četiri godine, cilj plasman u Evropu

Vreme čitanja: 1min | uto. 25.12.18. | 12:13

U Upravnom odboru Mačve prvi put i jedna dama

Bio je januar 2015. kad je stigao u Mačvu. U međuvremenu je iz Prve uveo u Superligu, postavio temelje stabilnog kluba i ta uspešan rad nagrađen novim mandatom, pa mu je uprava Šapčana poklonila poverenje i na redovnoj Skupštini produžilla predsednički mandat Ivici Kralju na još četiri godine.
Nadam se da ćemo u narednoj godini načiniti iskorak, Šabac kao grad i Mačva kao klub to zaslužuju. Velika zahvalnost saradnicima i igračima, najzaslužnijim za rezultate. Sad moram da budem prilično oprezan, jer su na početku mog prvog mandata bile optimistične izjave, da ćemo igrati Superligu do 2019., a to smo ostvarili mnogo ranije. Sad kažem da ćemo u narednom periodu pokušati da napravimo iskorak poput plasmana u plej-of, a u nekim narednim godinama, zašto da i Mačva ne pokuša da zaigra u Evropi“, predočio je Ivica Kralj.

Osim Kralja na predsedničkoj i Dragana Antonića na potpredsedničkoj fuinkciji, u Upravnom odboru Mačve našli su se: Nenad Simić, Milan Pantelić, Slavko Radovanović, Sreten Radovanović, Jovica Vuković, Željko Vidaković, Radiša Ružić, Dejan Isaković i, prvi put jedna dama, Violeta Šestić, direktor JP „Infrastruktura Šabac“.

Izabrane vesti

FOTO: Star sport


tagovi

Mačva ŠabacIvica Kralj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara