"Micić i Vrabac"
"Micić i Vrabac"

Kratka analiza: Lampice upaljene kod Radonjića, Partizan može da se izvadi

Vreme čitanja: 2min | sre. 08.06.16. | 15:46

Bivši trener crno-belih Vlada Jovanović o finalu plej-ofa

Micić i VrabacBivši trener  Partizana Vlada Jovanović je sa crno-belima osvojio dve titule šampiona Srbije, jedan prsten u Jadranskoj ligi i dva trofeja Kupa Radivoja Koraća. Istine radi, valja napomenuti da je pod palicom Jovanovića Partizan slavio nad Zvezdom sa fantastičnih 41 poen razlike, a da je u jednoj sezoni imao međusobni skor 9:1 i to kad je na kormilu Zvezde bio sjajni Svetislav Pešić.

Razumljivo, odgovarajuća osoba za pitanje da li će ovogodišnja serija finala plej-ofa da ode na pet utakmica kako neki prognoziraju?
Pre svega mora da se napomene da je Zvezda imala dobru sezonu i pored određenih lutanja. Igrala je odlično Evroligu, kao i ABA ligu, ali je propustila Kup Koraća. Domaće prvenstvo je sad stvar prestiža, ali je pitanje da li Zvezda može da  motiviše sve svoje strance, koji su se prilično potrošili. I dok je Zvezda uveliko bila u formi, Partizan se tražio, menjao trenera i celu koncepciju. Crno-beli su kasnije ušli u formu i dok su crveno-beli ispunili neke ciljeve, četa Aleksandra Džikića može da se izvadi osvajanjem titule”, kaže za naš portal Jovanović.

Izabrane vesti

Vlada Jovanović i Vladan RadonjićŽelite da kažete da je kod igrača Partizana prisutan veći motiv?
Svaki produžetak serije, svaka dobijena utakmica je velika stvar za Partitan. Zvezda se uspavala u trećem meču, već su videli pehar u svojim rukama. Osnovno je da motivišu strance, mada je Marko Gudurić pokazao kvalitet, materijal i da Srbija mora da računa na njega. I dalje mislim da je Zvezda favorit u svakoj narednoj utakmici, četvrtoj, eventualno petoj, ali da su lampice već upaljene kod trenera Dejana Radonjića i njegovih igrača. Za Partizan bi dosta značio povratak Aleksandra Cvetkovića. Videćemo će ići serija”, zaključio je Jovanović.

Četvrta utakmica Partizan - Crvena zvezda igra se u četvrtak u 21 sat, a kvote Kladionice MOZZART za taj duel možete videti OVDE.

Piše: Đurđe Mečanin
(djurdje.mecanin@mozzartbet.com)

(FOTO: MN Press)


tagovi

Vlada JovanovićFK PartizanKLSkošarkaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara