Krstović zablistao posle potpisa za Zvezdu: Gol+asistencija (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 02.03.19. | 14:50

Mladi napadač predvodio Zetu u trijumfu nad Titogradom - 2:0

Tek što je potpisao za Crvenu zvezdu mladi crnogorski napadač Nikola Krstović je počeo da se preporučuje klubu sa kojim ima profesionalni ugovor. Momak rođen 2001. godine, koji igra kao pozajmljeni fudbaler crveno-belih u Zeti iz Golubovaca, zablistao je na današnjem meču protiv OFK Titograda.

Krstović je bio ubedljivo najbolji igrač tima iz Golubovaca što će posebno obradovati čelnike i navijače Crvene zvezde. Vrlo raspložen za igru je bio Krstović, što bi stručnjaci rekli jurila ga je lopta po terenu, pa je lako ulazio u šanse.

Izabrane vesti

Ipak, vrata trijumfa Zeta je otvorila u 41. minutu. Tada je Krstović povukao kontru i odlično asistirao Jamoeu za laganu egzekuciju.

Po vokaciji klasičan napadač Krstović se na ovom meču često izvlačio na stranu. Stalno je pretio i na posletku konačno postigao pogodak. Dobio je odlično loptu, i još bolje reagovao. Njegov udarac desnom nogom završio je u daljem uglu.

Mogao je Krstović da podeblja učinak. U finišu meča, pre nego što je izašao iz povrede, predriblao je golmana Titograda, ali je potom šutirao pored gola.


tagovi

Nikola Krstović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara