""
""

Kun Aguero: Vraćam ti se, crvena ljubavi

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.03.16. | 15:10

Napadač Mančester Sitija objavio gde će igrati po isteku ugovora sa Građanima

Poput Lionela Mesija, koji planira povratak u Rozario, zovu otadžbine neće moći da odoli ni Serhio Kun Aguero.

I to ne u poznim, već bi se pre reklo godinama kad još bude u stanju mnogo toga da pruži. Napadač Mančester Sitija obelodanio je želju da se, kad mu postojeći ugovor sa Građanima, istekne, vrati u klubu čiji je dres nosio od 2003. do 2006. godine - Independijente.
Proteklih meseci dosta toga je rečeno o mom mogućem novom ugovoru, međutim, nisam se obazirao. Meni je jasno da ću, kad se sadašnja saradnja sa Sitijem završi, da se vratim u Independijente“, objavio je Aguero.

Izabrane vesti

Ništa čudno, reklo bi se, jer se poslednjih godina iz Evrope u Južnu Ameriku vratilo dosta zvezda (Karlos Tevez, Gago, Maksi Rodrigez...), ali Aguerov potez bio bi možda i najčudniji, imajući u vidu platežnu moć kluba sa Etihada.
Ovde su svi dobri prema meni, govore mi stalno da su otvoreni ukoliko se pojavi šansa za neki transfer, ali, gde ja to još mogu da idem u Evropi. Ne. Kad završim sa Mančesterom, vraćam se u Argentinu, da igram za moje Crvene. Pravac Aveljaneda“.

Kun Aguero ima ugovor sa Sitijem do juna 2019. godine.
Ne želim da se vratim u klub moje mladosti kad budem prestar. Ako sve bude kako sam planirao, vratiću se kad budem imao 31 godinu“, dodao je najbolji strelac Mančester Sitija.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Action images)


tagovi

Serhio Kun AgueroPremijer ligameđunarodni fudbalMančester SitiJužna AmerikaIndependijenteEvropaEngleskaArgentina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara