"Zarate"
"Zarate"

Kupujem, a možda ću i da prodajem - Zarate je novi Stršljen!

Vreme čitanja: 1min | sre. 25.01.17. | 16:10

Votford aktivan na tržištu ove zime, ozvaničen dolazak fudbalera Fjorentine

ZarateLepe vesti za Votford. Klub je na svom zvaničnom sajtu objavio da je završio transfer Maura Zaratea iz Fjorentine. Argentinac igra na pozicijama ofanzivnog veznog i napadača, a potpisao je ugovor na dve i po godine.

Zarate je u dresu Viole postigao sedam golova u osam utakmica u kojima je bio starter u Seriji A. Ovaj 29-godišnjak se tako vraća u Premijer ligu gde je igrao već za Vest Hem, KPR i Birmingem, tako da mu neće biti strano da igra na Ostrvu.

Izabrane vesti

Klub je objavio da će Zarate zadužiti broj 20. Argentinac je karijeru počeo u Velezu, a kasnije je između ostalog nosio dres klubova poput Birmingema, Lacija, Intera...

Votford je veoma aktivan na tržištu. Stršljenovi su naciljali i Mbaje Nijanga iz Milana i navodno ponudili Rosonerima 1.000.000 evra za pozajmicu do kraja sezone plus 16.000.000 evra za otkup ugovora narednog leta. I taj transfer je blizu realizacije.

Da ne bude da Votford samo kupuje, treba istaći da kineski Šangaj Šenhua za petama napadaču Odionu Igalou i da nudi 44.000.000 evra. Videćemo da li će Votford uspeti da odoli.

Jedno je sigurno, navijačima Votforda nije dosadno ove zime.

(FOTO: Action images)


tagovi

votfordPremijer ligameđunarodni fudbalMauro ZarateItalijaFjorentinaEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara