Kuzma sa ekipom - hoće li biti spreman da pomogne Lejkersima?

Vreme čitanja: 1min | ned. 06.01.19. | 17:16

Ili će ga Luk Volton poštedeti kako ne bi rizikovao ozbiljniju povredu jednog od bitnijih igrača u rotaciji

Kajl Kuzma otputovao je sa ekipom na utakmicu Los Anđeles Lejkersa protiv Minesote, ali je veliko pitanje da li će biti spreman da se nađe na raspolaganju šefu stručnog štaba Luku Voltonu, piše ESPN.

Krilni centar tima iz "grada anđela" pretrpeo je povredu leđa tokom meča sa Oklahomom, koji su Lejkersi izgubili, nakon čega je propustio okršaj sa Njujorkom. Luk Volton već ima dovoljno kadrovskih problema, pa bi povratak Kuzme i te kako značio, budući da su poraženi na pet od poslednjih sedam utakmica.
"To se dogodilo tokom prvog poluvremena. Videli ste pred kraj da je počeo da šepa. Na poluvremenu su lekari radili na tome da ga osposobe i rekli mu da ne izlazi sa timom na teren. Međutim, on je govorio da se oseća dobro", rekao je Volton američkim medijima.

Izabrane vesti

Kuzma ove sezone postiže 18,3 poena i 5,8 skokova, uz vrlo dobrih 47,2 odsto šuta iz igre.

Minesota i Lejkersi sastali su se već dva puta, po jednom u Stejpls i Target Centru, oba puta su dobijali domaćini i viđene su vrlo efikasne utakmice. Vukovi su slavili rezultatom 124:120, a Lejkersi 114:110.

Zanimljivo je da Lejkersi nisu dobili Minesotu na njenom parketu još od marta 2015. godine, tačnije na pet proteklih dvoboja. 

Sve kvote za večerašnje mečeve pogledajte OVDE.

Foto: Reuters


tagovi

Kajl Kuzma

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara