"Dejvis i Vorm"
"Dejvis i Vorm"

Labudovi i Pevci razmenili igrače: Dejvis i Vorm u Totenhemu, a Sigurdson se vratio u Svonsi

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.07.14. | 21:22

Premijerligaši simultano objavili da su završili transfere

Dejvis i VormTrener Totenhema Mauriso Poketino je pre nekoliko dana rekao da njegov klub neće biti aktivan na transfer tržištu, a danas je objavljeno da su Pevci doveli igrače Svonsija –Mihaela Vorma i Bena Dejvisa. U suprotnom pravcu je otišao Gilfi Sigurdson.

Holandski golman je potpisao četvorogodišnji ugovor, a njegov transfer je i veće iznenađenje jer je Ugo Loris skoro produžio ugovor sa Totenhemom, dok Vorm ima preveliki kvalitet da greje klupu nekog tima, ali će to sigurno raditi.

Izabrane vesti

Levi bek Ben Dejvis je već bio viđen na Vajt Hart Lejnu, danas je klub okačio snimak treninga ekipe na kojem se nalazio i Velšanin, iako je tada zvanično bio igrač Svonsija. Ovaj 21-godišnjak je potpisao petogodišnji ugovor, verovatno zato što su čelnici londonskog kluba svesni da će za par godina biti „tražena roba“.

Islanđanin Gilfi Sigurdson je otišao u suprotnom pravcu, on je već branio boje Labudova 2012. godine, kao pozajmljeni igrač Hofenhajma, i tada je bio pravi hit na Ostrvu. On je takođe potpisao četvorogodišnji ugovor.

Nijedan klub nije objavio koliko su igrači plaćeni.

(FOTO: Action images)


tagovi

transferi2014Premijer ligaMihael VormGilfi SigurdsonEvropaEngleskaBen Dejvis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara