""
""

Lacijali besni na Keitu: Odlazi, smučio si nam se

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.06.17. | 11:20

"Gotovo je sa izvinjenjima. Nećemo dozvoliti da neko detence koje menadžeri loše savetuju drži klub kao taoca", poručuju navijači rimskog tima

Danima na Apeninima traje natezanje oko prelaska tamnoputog Keite Baldea iz Lacija u Juventus. Stara dama želi da iskoristi činjenicu da hitronogom fudbaleru poniklom u Barsinoj La Masiji narednog leta ističe ugovor sa Nebeskoplavima, pa ga nagovara da ne produži ugovor sa Rimljanima kako bi sledećeg leta za džabe mogao u Torino.

Izabrane vesti

Ovakvo ponašanje se ne dopada najvatrenijim navijačima Lacija, poznatim po fašističkom opredeljenju, koji ovaj put nisu ulazili u rasne razlike sa svojim fudbalerom. Ipak, poručili su mu da ga ne žele više u klubu.
"Gledamo šta rade pojedini igrači u ovom klubu i muka nam je. Tim koji ga želi mora prvo da pošalje ponudu Laciju, kao što je to recimo učinio Milan za Lukasa Bilju. Svi koji ne žele da nose ovaj sveti dres mogu odmah da idu, ali pod određenim uslovima, dostojanstveno, zbog navijača i kluba", saopštili su Lacijali.

Za Keitu imaju posebnu poruku upozorenja.
"Ako neko misli da ostane još godinu dana i otaljava posao na tertenu, mi mu to nećemo dozvoliti. Postaće naš neprijatelj. Ako nećeš da trčiš i boriš se ostani kući, ne trebaš nam. Gotovo je sa izvinjenjima i nećemo dozvoliti da neko detence koje menadžeri loše savetuju drži klub kao taoca. Dečko, odluči se. Ako ideš u Juventus, odmah pođi", poručili su navijači Lacija.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Balde KeitaItalijaJuventusLacioSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara