"Felipe Andersen ne može da veruje"
"Felipe Andersen ne može da veruje"

Lacio - Sorentino 0:7! Kjevo u 90. minutu utišao Olimpiko (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 28.01.17. | 19:52

Neverovatni golman Kjeva odbranio sve što su Rimljani uputili ka njegovom golu... A uputili su dosta

Felipe Andersen ne može da verujeJer ako postoji klub protiv kog ćeš da se oklizneš - onda je to Kjevo! Klub iz Verone je prekinuo crnu seriju od četiri poraza pobedivši na gostovanju kod Lacija uprkos potpunoj inicijativi Nebeskoplavih u 22. kolu Serije A - 0:1.

Taktika Kjeva bila je očigledna - na nulu. Otud sve vreme odbrana sa desetoricom ispred kaznenog prostora. Ni to nije vredelo. Više puta Lacijali su uspeli da pronađu rupu u zidu. Ali Stefano Sorentino sve je krpio bravuroznim intervencijama.

Izabrane vesti

Čak sedam puta su Sergej Milinković Savić, Marko Parolo, Felipe Anderson, Senad Lulić i ostali tukli u okvir gola gostujućeg tima, ali svaka od tih lopti završavala je na dlanovima 37-godišnjeg iskustva. Stavio je Sorentino katanac na gol i sprečio Lacio da priđe na samo bod zaostatka za trećeplasiranim Napolijem. Bez suspendovanog Čira Imobilea i sa odsečenim Filipom Đurđevićem na terenu, Lacio jednostavno nije mogao do odlučujućeg gola.

Sa druge strane, prva prava prilika za Kjevo tek u 82. minutu. Fabricio Kačatore iz ugla šesnaesterca gađao suprotnu stativu, bio je za malo neprecizan. Već u sledećem napadu tukao je Lulić, opet je Sorentino bio maestralan, da bi u nastavku akcije Anderson tukao pored gola.

Ali kad već Lacio nije znao kako do gola, Kjevo se isprsio i uhvatio domaće na spavanju u 90. minutu. Dremnuo je Senad Lulić, koji je zaboravio da izađe i napravi ofsajd zamku, pa je Masimo Gobi dobio šansu da uposli Roberta Inglesea da bi ovaj u 90. minutu utakmice bacio Bjankoseleste u stanje očaja.

Lacio bi mogao da izgubi četvrto mesto na tabeli. Još koliko večeras, ako Inter prema očekivanjima nadigra i savlada fenjeraša Peskaru.

Serija A, 22. kolo:

Lacio - Kjevo 0:1 (0:0)
/Inglese 90/

20.45: Inter - Peskara

Nedelja:

12.30: Torino - Atalanta
15.00: Kaljari - Bolonja
15.00: Krotone - Empoli
15.00: Fjorentina - Đenova
15.00: Sasuolo - Juventus
15.00: Udineze - Milan
15.00: Samdorija - Roma
20.45: Napoli - Palermo

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaItalijaKjevoLacioSerija AStefano Sorentino

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara