""
""

Lakat presudio, Đoković ne brani titulu u Dohi

Vreme čitanja: 1min | sub. 30.12.17. | 09:00

Očekivana odluka našeg najboljeg tenisera da preskoči prvi turnir u 2018.

Novak Đoković će, nakon što je juče odlučio da ne igra egzibicioni tutnir u Abu Dabiju, što je objavio samo nekoliko sati pred početak polufinalnog duela, doneo je odluku i da preskoči prvi najavljeni ATP turnir u 2018.

Zbog bolova koji su se vratili u problematični desni lakat, zbog kojeg je i pauzirao šest meseci, trenutno 12. teniser sveta neće od 1. januara braniti titulu u prestonici Katara. To ujedno znači da će naš as izgubiti svih 250 poena osvojenih prošle godine kada je u finalu savladao Endija Marija, što bi trebalo dodatno da ga spusti na svetkoj lestvici oko 15. pozicije

Izabrane vesti

"Situacija sa laktom, nažalost, nije se promenila u odnosu na juče. I dalje osećam bol. Zato sam prinuđen da odustanem od takmičenja na ATP turniru u Dohi, koji je prošle godine proglašen za najbolji turnir iz serije 250.Žao mi je što neću biti u prilici da igram pred svojim navijačima u Kataru, odakle imam lepe uspomene. Pamtim mnoge mečeve, poput finala prošle godine protiv Endija Mareja. Atmosfera na stadionu je odlična, a organizacija je na najvišem nivou. Sve će mi to nedostajati. Međutim, posle detaljnih konsultacija sa lekarima, odlučili smo da je najbolje da nastavim sa terapijama i tretmanima lakta.", glasi izjava Novaka Đokovića.

(foto: Action Images)


tagovi

KatarNovak ĐokovićSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara