"Današnji San"
"Današnji San"

Lalana i Poketino ponovo zajedno, romansa od 25.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.05.16. | 09:27

Vezista Liverpula označen je kao glavna letnja meta Pevaca sa Vajt Hart Lejna

Današnji San

Možda je San tabloid i poznat po žutilu na Ostrvu, ali daleko od toga da novinari ovog lista nemaju prave informacije. Neretko se dešavalo da pogode neki transfer, a ovog jutra donose zanimljivu informaciju o mogućem pojačanju Totenhema za narednu sezonu.

Izabrane vesti

Naime, na Vajt Hart Lejnu bi ovog leta ponovo mogli da se ukrste putevi Maurisija Poketina i Adama Lalane. Zvezda Liverpula označena je kao primarna meta Pevaca u letnjem prelaznom roku, a gazda kluba Danijel Levi spreman je da plati čak 25.000.000 evra za dolazak reprezentativca Engleske.

Poketino i Lalana se dobro poznaju iz perioda dok je Argentinac vodio Sautempton, pa je jasno da je menadžer taj koji insistira na dovođenju fudbalera kojeg je Liverpul, zanimljivo, platio preko 30.000.000 evra u leto 2014. godine.

Iako su tada iskeširali velike pare za Lalanu na Enfildu, piše San, razmišljaju da ga puste tokom leta, naravno za pravu cenu, ali je jasno da će dugo morati da rpegovaraju sa tvrdim gazdom Totenhema. 

Ono što je najvažnije je da je Jirgen Klop spreman da se odrekne reprezentativca Engleske, posebno jer planira da krene u lov na Marija Gecea ili Marka Rojsa, što dodatno povećava šanse za londonski tim da ugrabi Lalanu tokom leta.

(FOTO: Screenshot)

Pratite MOZZART i na Vajberu


tagovi

Premijer ligaMaurisio PoketinoLiverpulEngleskaAdam Lalana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara