Lalanino viđenje: Ovo je Liga šampiona, niko nam neće dati pobedu tek tako

Vreme čitanja: 2min | sre. 07.11.18. | 12:30

Vezista Liverpula šokiran posle onoga što je doživeo u Beogradu

Stadion Rajko Mitić video je ubedljivo najveću pobedu Crvene zvezde u novijoj klupskoj istoriji i viceprvaka Lige šampiona kako na kolenima posmatra svoj krah. Malo je bilo onih što su verovali u istorijski podvig crveno-belih, ali Vladan Milojević i njegovi puleni izvukli su ono najbolje iz sebe i svojim navijačima podarili uspeh za pamćenje.

Izabrane vesti

S druge strane, Liverpul je upao u nezgodnu situaciju i posle brodoloma u Beogradu mora da strepi za prolaz u drugu fazu Lige šampiona. Opšti utisak je da je Jirgen Klop potcenio Crvenu zvezdu i uvođenjem Džoela Matipa, Adama Lalane i Danijela Staridža sebi pripisao smrtnu kaznu. Upravo je engleski vezista bio jako samokritičan posle utakmice i poručio celom timu da mora da snosi odgovornost za pretrpljeni neuspeh na stadionu Rajko Mitić.
„Mi kao igrači moramo da preuzmemo punu odgovornost za ovo što se desilo i učinimo sve da se to više nikada ne dogodi“, kaže Lalana za klupsku televiziju i dodaje:
„Sve je i dalje u našim rukama, ako pobedimo u naredne utakmice, idemo dalje. Propustili smo veliku šansu u Beogradu. Biće nam jako teško. Ovo je Liga šampiona – nema timova koji će nam tek tako predati pobedu“.

Svestan je Lalana da je Liverpul podbacio u mnogim segmentima, zato poziva saigrače da rade bolje kako im se ne bi dogodilo nešto slično u budućnosti.
„Ovo nismo bili mi. Moramo da nastavimo dalje, da napredujemo i izborimo se za nokaut fazu. Potrebna nam je reakcija posle ovog poraza. Nije prvi put da doživimo poraz, sada je sve u tome da reagujemo i vratimo se u život. Mnogo smo razočarani, jer se kući vraćamo praznih šaka“.

O samoj utakmici Lalana je samo ukratko dao svoje viđenje...
„Bili smo spori na početku u svim linijama i prepustili smo im mnogo šansi, pogotovo iz prekida. Mi smo imali svoje šanse, ali nismo bili dovoljno neumoljivi, strpljivi. To nismo mi. Sledeće dve utakmice pokazaće na čemu smo“.

Foto: Reuters


tagovi

Adam Lalana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara