"Razočaranje na klupi Zvezde"
"Razočaranje na klupi Zvezde"

Lalatović: Daleko su Rakić, Despotović i Jović od Mrđe i Daude

Vreme čitanja: 2min | sre. 29.10.14. | 15:21

Šef struke Crvene zvezde zadovoljan igrom u prvih 45 minuta susreta sa Radom (?!), a odgovornost za ispadanje iz kupa prebacuje na neefikasne napadače

Razočaranje na klupi ZvezdeTrener Crvene zvezde Nenad Lalatović poručio je da su crveno-beli šansu za prolaz u četvrtfinale Kupa Srbije propustili u prvom poluvremenu susreta sa Radom. Zanimljivo, mladi stručnjak je istakao da je njegov tim u tom periodu igrao korektno.
"Mogu da čestitam Radu na pobedi. Nama ostaje da radimo i napravimo analizu. Prvo poluvreme smo odigrali korektno, imali šanse Kataija, Gavrića sa dva metra i ponovo našeg najmlađeg igrača Jovića. Kasnije smo morali da jurimo rezultat posle greške u našoj odbrani, a kada jurite obično ne date gol. Opet smo imali dve kolosalne prilike preko Jovića i Mijailovića, ali da se ne ponavljam od početka sezone nama je najveća mana realizacija. Očigledno je da Jović, Despotović i Rakić moraju još mnogo da rade kako bi dostigli nivo Daude i Mrđe".

Upravo je prvi napadač Crvene zvezde Đorđe Rakić propustio duel na Vračaru, nije ga bilo ni u protokolu što je dovelo do glasina da ima verbalni konflikt sa šefom stručnog štaba.
"Rakić je imao mučninu. Isto tako je osećao mučninu i protiv Borca. Sada je dobio infuziju i biće u redu".

Izabrane vesti

Na pitanje da li je ovo zaista težak trenutak i da li mu je ekipa u svojevrsnoj apatiji izjavio je sledeće: "Rad se bolje snašao na ovom teškom terenu, mada to nije alibi. Nama ostaje da verujemo da ćemo u nedelju da iskoristimo šanse".

Trener Rada Milan Milanović mnogo bolje raspoložen, uz ogradu da bi mu bilo draže da je Zvezdu pobedio u prvenstvu, a ne u Kupu.
"Ako me sada pitate za ovaj poraz u kupu voleo bih da u nedelju igramo barem nerešeno sa Crvenom zvezdom. Videli ste da se u prvom poluvremenu dobro kontrolisali situaciju. Imali dobar protok lopte. Dozvolili im samo jednu priliku. Posle su nas ugrožavali dugim loptama, ali to se moglo očekivati jer su jači i kvalitetniji od nas. Zadovoljan sam jer su igrači ispunili sve zahteve i kroz pasove između linija Zvezdinog tima odaljili rivala od gola".

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Abiola DaudaFK Crvena zvezdaDragan MrđaĐorđe RakićMilan MilanovićNenad LalatovićRadSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara