"Nenad Lalatović"
"Nenad Lalatović"

Lalatović: Laziću, prošle sezone nisi igrao ni u Spartaku

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.05.15. | 12:37

“On je dobar igrač, ali ne volim kad fudbaleri daju takve izjave po novinama“, kaže trener Zvezde komentarišući istup mladog štopera

Nenad LalatovićIzjava koja je odjeknula na stadionu "Rajko Mitić". Darko Lazić je kivan na upravu Crvene zvezde. Nenada Lalatovića razume, jer je "pod velikim pritiskom". Ali trener ne razume šta je 20-godišnjem štoperu trebalo da se izleće u javnost?
"Lazić je odigrao 21 utakmicu, a podsetio bih da prošle sezone nije igrao ni u Zvezdi, ni u Spartaku. Dobio je šansu i eksplodirao, ali na njegovoj poziciji imamo još Savu Pavićevića, Vukašina Jovanovića i Mamadua Mbođa. On je dobar igrač, ali ne volim kada fudbaleri daju takve izjave po novinama. Ipak to je njegovo mišljenje", odgovorio je Lalatović.

Sasvim sigurno nezadovoljan što uoči velikog derbija sa Čukaričkim mora da raspravlja o bilo čemu drugom osim o terenu. A na njemu mu neće biti lako u 27. kolu Superlige (nedelja, 19 sati).
"Čukarički ima dobar tim, klub je odlično organizovan i nemaju nijedan poraz na svom stadionu ovog proleća. Zajedno su tri godine, menjaju igrače samo po potrebi i neće biti lako. Međutim, verujem u svoj mladi tim i u novi trijumf", rekao je Lalatović na konferenciji za medije i dodao da će dobiti ekipa koja bude bolje ušla u meč.

Izabrane vesti

Mladi štoper Vukašin Jovanović poručio je da su crveno-beli bolji tim od Čukaričkog, ali da će to morati da dokažu na terenu.
"Posle večitog derbija najteža utakmica u prvenstvu, Čukarički ima dobar tim, ipak, mislim da smo bolji i da ćemo pobediti na Banovom brdu".

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaNenad LalatovićDarko LazićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara