""
""

Lane Jovanović savetuje: Strpite se s Filipom Đuričićem…

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.04.16. | 13:45

Bivši reprezentativac Srbije i napadač Anderlehta veruje da će njegov mlađi zemljak nastaviti tradiciju

Anderleht se u prošlosti često umeo pokazati kao idealna sredina za srpske fudbale. U dresu Kraljevskog kluba Belgije su blistali Zvonko Milojević, Nenad Jestrović, Goran Lovre, Milan Jovanović, Aleksandar Mitrović… Sa nadom u proveren recept, Anderleht je prošle zime angažovao i Filipa Đuričića koji je bio na margini u Benfiki.

Izabrane vesti

Srpski ofanzivac je došao kao veliko pojačanje, igrao dobro u prvih nekoliko utakmica i ubedio trenera Hasija da zaslužuje minutažu i status standardnog prvotimca. Ipak, u poslednje vreme, Đuričić pruža blede partije i došao je na udar kritika. U njegovu odbranu je stao Milan Lane Jovanović koji je Belgijancima poručio da se strpe malo jer je Đuričić igrač koji ima kvalitet za Anderleht.
“Znam da je Filip Đuričić veoma dobar fudbaler. Debitovao je za reprezentaciju Srboije dok sam ja još bio član i igrali smo zajedno u napadu. Ima kvalitet da igra na visokom nivou, ali nije lako uklopiti se u novoj ligi za šest meseci. Navijači Anderlehta su poznati po nestrpljenju. Filip će morati da ih ubedi golovima, asistencijama ili trofejima”, pruža podršku mladom zemljaku Milan Jovanović

(FOTO: MN press)


tagovi

Župiler Pro ligaMilan Lane JovanovićFilip ĐuričićEvropaBelgijaAnderleht

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara