"Anderson"
"Anderson"

Larson iznenadio trenera golmana: Andersone, pravac na gol (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.04.15. | 11:28

Menadžer Helsingborga silom prilika naterao dojučerašnjeg ekonoma da ponovo stavi rukavice i stane između stativa

AndersonZa golmana važi ono staro pravilo da su kao vino – što su stariji, to su sve bolji – ali šta da se radi u situaciji kada su uveliko u penziji, a onda silom prilika moraju da skinu rukavice sa klina i vrate se na gol? Pogotovo ako je ta osoba u klubu počela da radi prvo kao ekonom...  Upravo takav slučaj dogodio se u Švedskoj. Glavni junaci su trener Helsingborga Henrik Larson i član stručnog štaba zadužen za golmane Danijel Anderson.

Larson je protiv Kalmara na otvaranju sezone bio prinuđen da zbog povreda čuvara mreža Para Hansona i Mata Pizdrovskog pošalje na gol 42-Larsona, koji je sjajno obavio posao i impresionirao navijače – 0:0.
„U pitanju je bio scenario na koji nisam mogao da budem pripremljen. Put od ekonoma do trenera golmana i, na kraju, opet stati na gol... Ja sam, pre svega, trener golmana, ali sada sam postavio nove standarde“, hvalio se Anderson.  

Izabrane vesti

Larson je , takođe, bio iznenađen intervencijama Andersona koji je postao heroj Helsingborga.
„Morate biti impresionirani. On ima skoro 43 godine i nije napravio nijednu grešku na meču. Veoma sma srećan što imam Andersona koji je multi-tasking našeg kluba“, poručila je švedska legenda koja je nosila dres Seltika, Mančester Junajteda i Barselone. 

(FOTO: Screenshot/Youtube)


tagovi

ŠvedskaKalmarHenrik LarsonHelsingborgEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara