Legionari VS domaće snage

Vreme čitanja: 2min | pon. 06.08.18. | 09:11

"KTP igra toplo-hladno, pa nije isključeno da će da iznenadi HIFK. Naš naredni rival lepo igra, ali ima suviše mlade fudbalere. Ovde gađam GG", kaže levi bek KPV-a Miloš Josimov

Finska druga liga. Nije atraktivna, ali može da bude isplativa. "Mali milion" puta smo to ponovili u toku letnje pauze i često se ispostavljalo kao istina.

U ponedeljak snage odmeravaju KTP i HIFK. Verovatno vam ovo ništa ne znači, ali verujemo da će stvari biti malo jasnije posle reči Miloša Josimova, levog beka KPV-a, koji je po prirodi stvari veoma dobro upućen u tokove finskog fudbala. Pa, da vidimo...
"KTP igra toplo-hladno, pa nije isključeno da će da iznenadi HIFK. Naš naredni rival lepo igra, ali ima suviše mlade fudbalere. Ovde gađam GG", rekao je Josimov za TIP Novosti. 

Izabrane vesti

I stvarno, kada malo pročeprkate internetom, možete se uveriti u tvrdnje Miloša Josimova. Četvorica fudbalera rođena su 1999. godine, po dvojica 1998, 1997 i 1996... Uprkos svemu tome, HIFK i dalje ima jednu od najiskusnijih ekipa u ligi sa 26 i po godina u proseku. Odmah ispod je KTP sa 24,7.

HIFK je drugi na tabeli sa 28 bodova iz 14 mečeva, dok je KTP odigrao utakmicu više i osvojio 17 bodova. HIFK ima jedan od najboljih napada i najtvrđih odbrana u ligi, ali tradicionalno jna mečevima sa KTP-om uglavnom igraju na gol više, što je i naš izbor prilikom današnjeg tipovanja.

Zanimljivo, za KTP nastupa Kvinsi Osei, internacionalac iz Gane, nekadašnji član kulskog Hajduka. Tu su i po jedan Amerikanac, Francuz i Novozelanđanin te po dvojica Brazilaca i Španaca. KTP uz Jaro, Kajani i Ekenas ima najviše stranaca, tačnije igrača bez finskog pasoša, jer ima mnogo naturalizovanih Finaca. HIFK ima mnogo manje legionara jer su tu samo jedan Danac i jedan Španac.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 17:30 5725 FIN 2 KTP - Hifk tgg gg 1,55
Ukupna kvota1,55

Foto: Shutterstock


tagovi

Finska 2sportsko klađenjeMiloš Josimov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara