Lekari sastavljaju timove Atletika i Juventusa, otpao još jedan bitan

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.02.19. | 12:51

Situacija sa povredama iz dana u dan menja šanse u jednom od derbija osmine finala

Šahovska partija koja nas očekuje u dvomeču Atletika i Juventusa u osmini finala Lige šampiona, u mnogome će zavisiti od izveštaja lekarskih timova dva kluba.

Očekuje se izjednačena borba dva tvrda i takmičarska tima, ali situacija sa povredama iz dana u dan menja taktičke zamisli Maksa Alegrija i Čola Simoena pred okršaj za sedam dana u Madridu. Već nedeljama vlada neizvesnost na koga će moći da računaju u oba tabora, a izvesno je samo da to neće biti kompletni timovi.

Izabrane vesti

Najnovija vest koja dolazi je loša za Simeonea, a dobra za Alegrija. Zbog povrede ligamenata desnog kolena, meč u Madridu će najverovatnije propustiti francuski defanzivac Lukas Ernandez kojeg Simone podjednako uspešno koristi kao levog beka ili štopera. To je najnovija u nizu loših vest za Simeonea u poslednje vreme. Dijego Kosta i Stefan Savić su počeli sa laganim treninzima i mogli bi da zaigraju protiv Bjankonera za sedam dan, ali je upitan status Kokea koji je povređen i ne trenira. Dobra vest je da se od povrede oporavio Filipe Luis.

Što se Juventusa tiče, Huan Kvadrado sigurno neće igrati, ali su dobre vesti da je posle dve nedelje počeo da trenira Leonardo Bonući, da će se do Atletika oporaviti Đorđo Kjelini i Daglas Kosta, vrlo verovatno i Andrea Barzalji, a Mario Mandžukić je brže nego što se očekivalo zalečio povredu i već se vratio na teren u prvenstvu.

Situacija je za sada bolja u Juventusu...

(FOTO: reuters)


tagovi

Lukas Ernandez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara