"Dejan Lekić dok je igrao u Zvezdi"
"Dejan Lekić dok je igrao u Zvezdi"

Lekić u indijskom Atletiku: Saigrač će mu biti Postiga, predsednik bivši eprezentativac u kriketu

Vreme čitanja: 1min | sre. 11.11.15. | 11:10

Zanimljiva destinacija za srpskog internacionalca

Dejan Lekić dok je igrao u ZvezdiIzgleda da je vreme za novu sredinu u karijeri Dejana Lekića. Kako prenose strani mediji on je dogovorio uslove sa klubom iz indijske Superlige, Atletiko Kolkatom, i trebalo bi da se priključi tom timu kasnije ove nedelje.

Lekić je u karijeri nastupao za Crvenu zvezdu, Osasunu i Sporting Hihon, a prošle sezone nosio je dres Eibara. Ako se ovi navodi obistine on će postati treći fudbaler Eibara koji će zaigrati za Atletiko Kolkatu – posle Borhe Fernandesa i Havija Lare.

Izabrane vesti

Atletiko Kolkata je u vlasništvu Surava Gangulija, bivšeg kapitena kriket reprezentacije Indije. On je dao ime i boje klubu po uzoru na španski Atletiko Madrid. Klub  je osnovan 2014. godine i igra na stadionu koji ima kapacitet od 68.000 sedišta. Lekiću će društvo u napadu praviti poznati Portugalac Elder Postiga.

Napadač ovog kluba Hosemi je doživeo povredu, odsustvovaće sa terena, a Lekić bi trebalo da nadomesti njegovo odsustvo. Atletiko se nalazi na četvrtom mestu na tabeli šampionata s 13 osvojenih bodova. Prvoplasirana je Goa sa 15 bodova na kontu.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: MN Press)


tagovi

međunarodni fudbalIndijaDejan Lekić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara