""
""

Lester opet rekordno pazario: Vardi dobio društvo u napadu koje je čekao šest meseci

Vreme čitanja: 1min | ned. 03.07.16. | 14:13

Posle višemesečnih pregovora velika želja Klaudija Ranijerija je ispunjena

Napokon su se dogovorili Lester i CSKA. Ahmed Musa će u narednoj sezoni nositi dres engleskog šampiona!

Izabrane vesti

Nigerijski napadač je postao najskuplje pojačanje u istoriji Lestera. Za kupovinu Muse, Lester je izdvojio 16.000.000 funti, što je oko 19.000.000 evra. Podsetimo da je jutros Lester i zvanično potvrdio dovođenje veziste Nampaliza Mendija iz Nice za 15.000.000 evra, koji je samo nekoliko sati držao status najskupljeg pojačanja u istoriji Lestera.

Lester je mesecima jurio Musu i pokušavao da ubedi CSKA na prdaju nigerijskog napadača. Još u januarskom prelaznom roku je Ranijeri insistirao na dovođenju Muse, ali su Armejci tada odbili ponudu od 25.000.000 evra. Međutim, interes se nije ohladio , pregovori su nastavljeni, igrač je insistirao na prelasku u tabor engleskog šampiona i konačan sporazum je postignut. Ruski mediji javljaju da su Lester i CSKA jutro utanačili sve detalje transfera.

Musa će u utorak doputovati u Lester na lekarske preglede i potpisvanje ugovora. On je svoje uslove sa Lisicama odavno dogovorio. Transfer je potvrdio i Musin menadžer koji je rekao da Nigerijac nastavlja karijeru u Premijer ligi i da nije u pitanju Vest Hem koji je takođe bio zainteresovan.

Ranijeri će tako dobiti dugo čekano pojačanje u napadu, što verovatmo znači da Lester odustaje od Islama Slimanija i Simonea Zaze za koje je takođe bio zainteresovan. Dolazak Muse bi mogao da znači i prodaju Leonarda Uljoe.

(FOTO: Action images)


tagovi

RusijaPremijer ligaletnji prelazni rok 2016Lester SitiEvropaEngleskaCSKA MoskvaAhmed Musa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara