""
""

Lester ponudio 12.500.000 evra za Kina

Vreme čitanja: 2min | ned. 19.06.16. | 18:51

Lisice čekaju odgovor…

Lester kao da je isplanirao prelazni rok u kojem će pojačanja zidati od temelja ka krovu. Prvo je za 3.500.000 evra došao golman Ciler iz Hanovera, a sledeći novajlija bi mogao da bude štoper. Reč je o Majklu Kinu.

Izabrane vesti

Lester je poslao zvaničnu ponudu Barnliju u visini od 10.000.000 funti (oko 12.500.000 evra) za Majkla Kina. Mladi štoper je eksplodriao u Barnliju prethodne sezone i bio jedan od najzaslužnijih za plasman u Premijer ligu. Kin je dete Mančester Junajteda, ali na Old Trafordu nikada nije dobio pravu šansu. Uglavnom je išao na pozajmice među kojima je bila i ona u Lesteru u sezoni 2012/13 kada je odigrao 22 prvenstvena meča. Posle toga je pozajmljivan Derbiju, Blekburnu i Barnliju koji ga je otkupio od Junajteda.

Lesteru su pojačanja u poslednjoj liniji neophodna s obzirom da ih očekuje i igranje u Ligi šampiona. Hut i Morgan su izneli na leđima čudesnu šampionsku sezonu, ali nerealno je očekivati da njih dvojica opet odigraju toliki broj mečeva bez povreda i kartona.

Lesterova ponuda je otišla u barnli i sada se čeka odgovor. Igrač bi rado pojačao tabor Lisica, ali je neizvesno da li će Barnli prihvatiti tu ponudu. Ukoliko dođe Kin, sledeća Lesterova će biti zadnji vezni Nampaliz Mendi. On igra za Nicu i Lester je spreman da plati 16.500.000 evra, a mnogi smatraju da je Mendi zamena za Kantea koji bi mogao da ode iz kluba. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer ligaMajkl Kinletnji prelazni rok 2016Lester SitiEvropaEngleskaBarnli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara