""
""

Letele glave u Makedoniji! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 25.10.17. | 17:10

Akademija Pandev priredila jedno od tri iznenađenja 12. kola

Kakav dan u makedonskom fudbalu! 

Aktuelni šampion Vardar doživeo je neočekivani poraz u derbiju 12. kola na gostovanju Rabotničkom - 1:3 (0:1). Seržinjo je u 17. minutu doveo domaćina u vođstvo, izjednačio je Dejan Blaževski sa penala u 70. minutu, a na isti način 180 sekundi kasnije Ostoja Stjepanović vratio suficit domaćinu, dok je konačan rezultat postavio Bugarin Mile Todorov.

Izabrane vesti

Daleko zanimljivije bilo je u Strumici gde je senzacija sezone Akademija Pandev, u vlasništvu najboljeg makedonskog fudbalera Gorana, trenutno člana Đenove, savladala Škendiju - 3:2.

Zoran Baldovalijev je doveo domaćina u vođstvo u 24. minutu, Đorđi Markov je povisio na 2:0 po početku drugog dela, a minut kasnije se Škendija vratila u igru lepim pogotkom Marjana Radeskog.

U nastavku se činilo da će se gosti u potpunosti vratiti u meč, stigli su do izjednačenja u 71. minutu preko Besarta Ibraimija, ali je u sam smiraj meča usledio hladan tuš za goste iz Tetova kada je pogodio Konstantin Češmedžev za radost domaćeg tima.

Kada je reč o ostalim okršajima, Sileks je neočekivano tukao Pelister sa 2:1, Renova deklasirala Skoplje sa 5:1, a i Škupi se radovao nakon minimalnog trijumfa nad Pobedom - 1:0.

MAKEDONIJA 1 - 12. KOLO

Sreda

Rabotnički - Vardar 3:1 (1:0)
Akademija Pandev - Škendija 3:2 (1:0)
Pelister - Sileks 1:2 (1:0)
Renova - Skopje 5:1 (0:0)
Škupi - Pobeda 1:0 (0:0)

(FOTO: Printskrin)


tagovi

bet analizaEvropaGoran PandevMakedonijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara