Malkom
Malkom

Letos ispalio Romu, sada bi mogao u Lacio

Vreme čitanja: 2min | pon. 07.01.19. | 08:30

Brazilac Malkom na izlaznim vratima Barselone posle samo šest meseci

Italijanski Lacio je jedan od favorita da se domogne Brazilca Malkoma iz Barselone, objavio je katalonski Sport.

Svesni drugorazredne uloge nekadašnjeg fudbalera Bordoa na Nou Kampu tokom jeseni, Rimljani su odlučili da već na startu januraske pijace probaju da angažuju veliko pojačanje u pohodu na plasman u Ligu šampiona.

Izabrane vesti

Predsednik Lacija Klaudio Lotito i spotski direktor Igli Tare, već su pregovarali sa menadžmentom Barselone oko dovođenja Malkoma i dali konkretnu ponudu. Voljni su da ga najpre pozajme do kraja sezone i pritom mu plaćaju kompletnu zaradu, kao i da mu ponude da postane centralna figura u velikom projektu koji je planiran tokom prolećne polusezone u Večnom gradu. 

Ekipa Simonea Inzagija je trenutno četvrtoplasirana na tabeli u Seriji A i takva pozicija i borba za plasman u najelitnije evropsko takmičenje mogla bi da bude privlačna za brazilskog fudbalera.

Jedini problem je čvrsti stav Barselone da Malkom nije na prodaju i da su spremni da ga se odreknu u januaru samo pod uslovom da ponuda koja dođe bude isuviše dobra da bi mogla da se odbije.

Pored Malkoma, Lacio želi da angažuje i desnog beka Davidea Zapakostu iz Čelsija, koji nije u planovima Mauricija Sarija, pa bi zanimljiv timčić mogao na proleće da se napravi na Olimpiku. Nebeskoplavi svojim renomeom to sigurno zaslužuju.

Podsetimo i da je Malkom letos bio na korak od dresa Rome, ali se u poslednjem trenutku predomislio i prešao u Barselonu iako je i Bordo objavio dogvor s Vučicom. Njegov dolazak u redove mrskog rivala opet bi sigurno zapalio Rim.

Foto: Reuters


tagovi

MalkomZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara