""
""

Liga 0-2 gola: Zmajevi lete ka plej-ofu, Mladost i Neško Milovanović su nepobedivi i sa dva igrača manje!

Vreme čitanja: 2min | sub. 10.12.16. | 14:53

Rad siguran protiv Novog Pazara (2:0), Borac više nije fenjeraš

Bilo je kola kada je sve vrcalo od golova, ali danas smo na terenima Superlige videli golgetersku sušu. Samo pet pogodaka na isto toliko mečeva jasan je podatak da malobrojna publina u Beogradu, Subotici, Gornjem Milanovcu, Čačku i Kruševcu nije imala mnogo toga da vidi.

Voždovac se pod komandom Ilije Stolice žestoko usmerio ka mestu koje vodi u plej-of. Zastali su Zmajevi u komšijskom derbiju protiv Crvene zvezde, ali su trend dobrih rezultata nastavili u Gornjem Milanovcu. Lakše nego što se očekivalo tim Ilije Stolice je došao do celog plena u srcu Šumadije.

Izabrane vesti

Ponovo je glavni kreator svih napada Voždovca bio Lukić koji je pogodio mrežu Nemanje Belića, dok je tačku na trijumf tima Ilije Stolice stavio Stojanović u 67.minutu.

Pored Voždvoca veliki berićet u 20.kolu izvukao je Rad. Građevinari su ispoštovali tradiciju kada su u pitanju dueli sa Novim Pazarom i na domaćem terenu lako došli doc celog plena – 2:0. Iako oslabljeni, bez Njegoša Petrovića, fudbaleri Rada su se pitali o svemu na stadionu na Banjici. Umesto golova, prvo su brojali promašaje. Sve je to naplatio Lutovac u 34.minutu, a otpor gostiju definitivno je skršen do poluvremena, pošto je pogodio i Đenić.

Napredak je nastavio da kvari više nego solidan jesenji utisak. U Lazarevom gradu odolela je Mladost iz Lučana i na taj način nastavila niz nepobedivosti. Tim Nenada Milovanovića je poslednjih put teren napustio pognute glave još 5.novembra.  Od tada Lučanci samo upisuju bodove. Zaslužuju sve pohvale Lučanci pošto su duel u Kruševcu završili sa dva igrača manje (isključeni Pejović i Jovanović), ali Napretku ni to nije bilo dovoljno da pronađe put do mreže Nemanje Krzanrića.

 Dovoljno za petu poziciju i samo bod manje u odnosu na Napredak.

Golova nije bilo ni u Subotici. U komšijskom derbiju protiv Bačke fudbaleri Spartaka su promašili – sve. Nisu vredeli šanse Mudrinskog, Milića. Nije vredeo ni penal Torbice koji je neutralisao golman gostiju Čupić! Na posletku Golubovi nisu iskoristili igrača više pošto je isključen Klisura u 50.minutu.

Borac je prepustio fenjer Novom Pazaru, pošto je slavio protiv Radnika – 1:0

SUPERLIGA - 20. KOLO

Petak:

Javor - Vojvodina 2:1 (1:1)

/Bjedov 34, Milisavljević 90 - Malbašić 29/

Subota:

Napredak – Mladost 0:0

Metalac – Voždovac 0:2 (0:1)
/Lukić 10, Stojanović 67/

Borac – Radnik 1:0 (1:0)
/Maričić 40/

Rad - Novi Pazar 2:0 (2:0)
/Lutovac 34, Denić 41/

Spartak – Bačka 0:0

18.00: Crvena zvezda - Radnički Niš

Nedelja:

16.30: Čukarički - Partizan

(Foto Star Sport)


tagovi

EvropaOgnjen MudrinskiSrbijaStefan ČupićVladimir Torbica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara