""
""

Liga šampiona? Teško kroz Premijer ligu... Junajted promašio Old Traford, Pevci prihvatili poklon Plavaca (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 01.04.17. | 17:59

Crveni đavoli se silno ispromašivali protiv Vest Bromvič Albiona, pa su sada ozbiljno daleko od četvrtog mesta (0:0). Totenhem u završnici meča uspeo da sruši bedem pred golom Toma Hitona (0:2)

Liga šampiona na Old Trafordu sledeće sezone? Teško kroz Premijer ligu... Mančester junajted se žestoko ispromašivao protiv Vest Bromvič Albiona, pa je na svom terenu došao do samo jednog boda i tako ostao na četiri velika boda udaljenosti od četvrtoplasiranog gradskog rivala Mančester Sitija - 0:0.

Izabrane vesti

Na Teatru snova su viđene prave viktorije, ali to je bila situacija u kojoj se ekipa Tonija Pjulisa odlično snalazila ove sezone. Murinjov tim je tokom čitave utakmice bespomoćno kružio oko šesnaesterca gostiju, imao i nekoliko vrlo izglednih prilika, ali je sve one udarce koji su išli u okvir gola, sjajnim intervencijama je zaustavljao Ben Foster.

Tako je bilo i nekoliko minuta pre kraja, kada je iskusni čuver mreže na fantastičan način zaustavio udarac Markusa Rašforda iz slobodnog udarca i tako poveo svoj tim ka konačnom cilju. Portugalski trener je u finišu utakmice gurnuo sve karte u napad, na terenu se našao i Vejn Runi, ali ni to nije bilo dovoljno da bi došlo do promene rezultata.

Totenhem se vratio u igru za šampionsku titulu, pošto je uspeo da iskoristi današnji poklon Čelsija. Sastav Maurisija Poketina je savladao Barnli u gostima i prišao lideru na sedam bodova zaostatka (0:2).

Pevcima je trebalo dosta vremena da probiju bedem ispred gola Toma Hitona, ali je to konačno u 66. minutu uspelo snalažljivom Eriku Dajeru, koji je odbijenu loptu posle kornera vrlo preciznim udarcem poslao u nebranjeni deo mreže. Sve je to olakšalo posao sastavu Maurisija Poketina, koji je ubrzo posle sjajnog kontranapada rešio pitanje pobednika, a u ulozi egzekutora se našao Sona.

Premijer liga, 29. kolo

Liverpul - Everton 3:1 (2:1)
/Mane 8, Kutinjo 31, Origi 60 - Penington 28/

Barnsli - Totenhem 0:2 

Čelsi - Kristal Palas (1:2)
/Fabregas 5 - Zaha 9, Benteke 11/

Hal - Vest Hem 2:1 (0:1)
/Robertson 56, Ranokija 85 - Kerol 18/

Lester - Stouk 2:0 (1:0)
/Ndidi 25, Vardi 47/

Mančester junajted - Vest Bromvič Albion 0:0

Votford - Sanderlend 1:0 (0:0)
/Britos 59/

18.30: Sautempton - Bornmut

Nedelja:
14.30: Svonsi - Midlzbro
17.00: Arsenal - Mančester Siti


(FOTO: Action images)


tagovi

BarnliBen FosterEngleskaErik DajerEvropaPremijer ligaVejn RuniVest Bromvič AlbionŽoze Murinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara