Liverpul i Šaćiri - pregovara se

Vreme čitanja: 1min | sre. 11.07.18. | 09:44

Redsi naciljali pojačanje

Ostanak Džerdana Šaćirija u Stouku nije opcija posle eliminacije u Čempionšip, a pitanje je samo - u kojem će premijerligaškom klubu nastaviti karijeru?

Do pre nekoliko dana glasno se pominjalo ime Mančester junajteda, a sada je front otvorio i Liverpul. Šaćiri je na ceni posle solidnih izdanja na Mundijalu u Rusiji, a njegova otkupna klauzula posebno je atraktivna čak i za najveće ostrvske klubove. Radi se o sumi od blizu 15.000.000 evra, koja je aktivirana samo za jul mesec. Ukoliko dotad Šaćiri ne bude otišao, ta stavka u ugovoru se briše i neće imati fiksnu cenu. 

Izabrane vesti

Britanski list Telegraf javlja da je Jirgen Klop već započeo pregovore sa reprezentativcem Švajcarske i da bi posao mogao da bude zatvoren u narednih sedam do deset dana. I sam Šaćiri je u nedavnom razgovoru sa novinarima rekao da će ime njegovog novog kluba biti poznato uskoro. On se podjednako dobro snalazi i kao ofanzivni vezista, ali i po desnom boku. To znači da će biti direktna konkurencija Lazaru Markoviću, koji će tako i definitivno biti precrtan na Enfildu, ukoliko Šaćiri dođe. 

Liverpul je ovog leta već značajno ojačao vezni red dovođenjem Fabinja i Nabija Keite, a pored desnokrilnog ofanzivca Klopova ideja je da do kraja prelaznog roka angažuje golmana svetske klase i još malo ojača defanzivnu liniju.

Foto: Action Images


tagovi

Džerdan ŠaćiriLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara