"slavlje posle Rouzovog gola"
"slavlje posle Rouzovog gola"

Liverpul promašio pobedu na Vajt Hart Lejnu za kraj polovične turneje, Pevci izgubili žar iz prošle sezone (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.08.16. | 15:21

Dani Rouz ipak doneo Totenhemu 1:1

slavlje posle Rouzovog golaPobeda u derbiju sa Arsenalom (4:3), neočekivan poraz kod Barnlija (0:2) i remi sa Totenhem od 1:1 za kraj Liverpulove turneje po gostovanjima na startu Premijer lige. S tim da Redsi ovaj put nemaju mnogo razloga za zadovoljstvo, jer je utisak da su mnogo pre kraja utakmice mogli da reše pitanje pobednika. Nisu uspeli što im se obilo o glavu kada je Deni Rouz pokupio jednu ničiju loptu u Liverpulovom kaznenom prostoru i rezantnim udarcem savladao Simona Minjolea.

 

Izabrane vesti

Upravo je Belgijanac zaustavio jedan dobar pokušaj domaćeg tima iz ranijih faza utakmice, Kristijan Eriksen je bio neprecizan sa 10 metara, ali sve to ne bi ni bilo važno da su gosti realizovali zicere koje je stvorio, Već na samom početku utakmice Felipe Kutinjo je posle odlične akcije Roberta Firmina bio sam na sedam metara od protivničkog gola, ali je Mihael Vorm pokazao da na njega može da se ozbiljno računa u odsustvu prvog golmana Totenhema Uga Lorisa. Vorm je tada iščupao loptu iz mreže, da bi početkom drugog dela utakmice Totenhemove šanse spasila prečka o koju se odbio udarac Žoela Matipa.

 

Između ta dva pokušaja videli smo i jedini precizan udarac u Vormov gol. Strelac sa kreča bio je Džejms Milner - i ovaj put je igrao levog beka umesto nesigurnog Alberta Morena - ali podjednake zasluge pripadaju i Firminu, pošto je baš on nasamario naivnog Erika Lamelu i iznudio jedanaesterac.

 

Sve je išlo po volji Jirgena Klopa, ali ovaj put je za razliku od odbrane zakazala Liverpulova realizacija. Što se tiče Totenhema, tim Maurisija Poketina kao da je izgubio onu tečnu igre sa kraja prošle sezone, iako rezultati nisu toliko loši. Ali borba za titulu iz prošlog takmičarskog ciklusa obavezuje Pevce na još više. Toga zasad nema.

 

PREMIJER lIGA, 3. KOLO:

Subota:

Totenhem - Liverpul 1:1 (0:1)
/Rouz 72 - Milner 43pen/

16.00: Čelsi - Barnli
16.00: Kristal Palas - Bornmut
16.00: Everton - Stouk
16.00: Lester - Svonsi
16.00: Sautempton - Sanderlend
16.00: Votford - Arsenal
18.30: Hal - Mančester junajted

Nedelja:

14.30: Vest Bromvič Albion - Midlzbro
17.00: Mančester Siti - Vest Hem

 (FOTO: Action images) 


tagovi

Roberto FirminoPremijer ligaLiverpulEvropaEngleskaDžejms MilnerDeni Rouz

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara